|
Pcnet CD'si arıyorum. Karşılığında 100 TL Vereceğim
-
-
-
Subat 2004 cd icerisinde bulmak istedigin neydi dostum merak ediyorum. Baya eski bir cd
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acyl
Subat 2004 cd icerisinde bulmak istedigin neydi dostum merak ediyorum. Baya eski bir cdÇocukken oynadığım oyunlar orada. Nostaljik değeri var
-
Fiziksel bir ani icin mi saklamak istiyorsun ? Oradaki oyunlari internette de bulabilirsin cunku.
quote:
Orijinalden alıntı: acyl
Fiziksel bir ani icin mi saklamak istiyorsun ? Oradaki oyunlari internette de bulabilirsin cunku.bulamazsın hoacm çok aradım
tüm arama motorlarını didik didik ettim. Belli bir zaman aralığı araması da yaptım tüm arama motorlarında
Wayback machinelere baktım , redditte konular açtım. Yok hiç birinde. Aradığım oyunlardan bi tanesinin fotosunu atayım istiyosan
-
pc netin eski ekibine ulaşmayı dene, belki sana yardımcı olabilirler. belli olmaz.
-
Ne para verirdim bunlara be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak var olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: Patria o Muertepc netin eski ekibine ulaşmayı dene, belki sana yardımcı olabilirler. belli olmaz.
yazdım hocam 2 kişiye sağol fikrin için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Ne para verirdim bunlara beyıllar geçiyor yaşlandık artık be
-
quote:
Orijinalden alıntı: tonodias
Ocak var olur muHocam özellikle şubat arıyordum ama satmak istiyorsan Ocağı da konuşabiliriz
-
-
-
Bende bir sürü vardı bu CDlerden. İçim burkularak da olsa atmıştım çöpe. Zaten içinde işe yarar 1-2 şey olurdu anca. Eski zor günler...
Yeter 2000 vardı bi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde 2001 subat var.
Midtown maddnes
Colin mcrae rally
vs
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler
Yeter 2000 vardı bi deaynen :)
yaşlandık artk
-
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Bende bir sürü vardı bu CDlerden. İçim burkularak da olsa atmıştım çöpe. Zaten içinde işe yarar 1-2 şey olurdu anca. Eski zor günler...:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bbulamazsın hoacm çok aradım
tüm arama motorlarını didik didik ettim. Belli bir zaman aralığı araması da yaptım tüm arama motorlarında
Wayback machinelere baktım , redditte konular açtım. Yok hiç birinde. Aradığım oyunlardan bi tanesinin fotosunu atayım istiyosan
Alıntıları Gösteroyunlar hakkında bilgi verirseniz bir ihtimal bulabiliriz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- trendyol sipariş iptali para iadesi ne zaman
- kadıköy date mekanları
- istanbul kart kara listeden nasıl çıkılır
- zorunlu staj yaparken başka bir yerde çalışmak
- darkorbit forum
- suudi arabistan
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X