Şimdi Ara

2.dunya savaşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Yahudiler, liboşlar ve k*münistler hariç hiç kimse Hitler'i lanetlemiyor. Tüm dünyanın lanetlediği tek isim k*münist stalin yahut emperyalist roosevelt olabilir. İkisi de insanlık suçu işlemiş barbarlardır. Hitler'in tek suçu vatanını korumak istemesi.

Alıntıları Göster
    Hitler did nothing wrong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 17 Eylül 2019; 12:55:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henri Bergson

Zodion ikinci dünya savaşına gitmiştim bir kez.

Soruları alayım
    Hitler yahudi miydi
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Hitler gizli yahudiydi.

Adı da RaMBaM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şunu oku:

ekşi sözlük
    adolf hitler
    https://eksisozluk.com/entry/56576191

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Yahudiler, liboşlar ve k*münistler hariç hiç kimse Hitler'i lanetlemiyor. Tüm dünyanın lanetlediği tek isim k*münist stalin yahut emperyalist roosevelt olabilir. İkisi de insanlık suçu işlemiş barbarlardır. Hitler'in tek suçu vatanını korumak istemesi.

Alıntıları Göster
    Dedi başbug
  • Kitap önerisi istedim adamlar Hitler kavgasına tutuştu. Diğerleri teşekkür ederim bir askerin anıları aldım okucagim diğer söylediniz kitapları biliyom vatan ve fuhrer okumaya değer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhammedali Ali Çiçek M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer , gönül rahatlığıyla okuyabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basil Lidel Hart "2.dunya savasi tarihi" yazar ingiliz ama gereksiz övgülere sövgülere yer vermemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammedali Ali Çiçek

Kitap önerisi istedim adamlar Hitler kavgasına tutuştu. Diğerleri teşekkür ederim bir askerin anıları aldım okucagim diğer söylediniz kitapları biliyom vatan ve fuhrer okumaya değer mi ?
    Arkadaşım ahmet mehmedi vurmuş berlin nasıl düşmüş bunların hepsi hikaye .
    Bunlar önemli değil . Tekrar dünya savaşımı çıkartacaksın.

Savaşların ekonomi politiğidir. Nedenleridir.
    Kitaplarda Avusturya prensinin vurulması olayınında hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.

1. ve 2. dünya savaşları emperyalizmin paylaşım savaşlarıdır.

Ekonominin Kapitalizmin ve son aşaması emperyalizmin girdiği bunalımlar sonucu Emperyalistlerin çıkardığı savaşlardır.

Bu savaşlar emperyalizmin örgütlediği savaşlardır.
    Emperyalizmin biribirine düşmesi sonucu tüm dünyada milyonlarca insanı acımadan öldürdüler.

Bu nedenle savaşın yürüyüşü hiç önemli değildir.

1. 2. paylaşım savaşlarının öncesi ve sonrası dünyanın Ekonomi Politiğine bakmalısın.

Vahşi kapitalizm neden 10 yılda bir buhranlara girmekte ve çözümü günümüzde de nelerdir... vs.
    Yoksa dedelerimizde babanelerimizden canlı canlı savaş hikayelerini çok işittik.
    Her iki savaşın sıcak hali ile binlerce film çevrildi onlara bak daha heyecanlı olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.