Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı Temalı Başarılı Filmler - İlk 5'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya ilgili arkadaşlar için önerebileceğim benim ilk 5'im. 2.Dünya Savaşı temalı yüzlerce film bulunmaktadır, bunların deniz savaşlarından tutun, hava saldırılarını konu edinenine yüzlerce eski yeni yapım bulunmaktadır. Dram-Tarih-Kurgu diye bir bölüm olsa bunları seçerdim. Yoksa aksiyonu, savaşı bol "Er Ryan'ı kurtarmak" tarzı filmler de vardır. Gerçi enemy at the gates te de bol bol aksiyon bulabilirsiniz.

The Pianist (Piyanist) (Yahudi soykırımı temasını bir piyanistin yaşantısından aktarır.) (Gerçek Hikayedir)
    Schindler's List (Schindler'in Listesi) (Yahudi Soykrımı temasında, Schindler'in, çalıştırarak kurtardığı yahudiler
    Enemy at the Gates (Kapıdaki Düşman) (Bir Rus Sniper'ın savaş dönemindeki hayatı anlatılır.)(Gerçek Hikaye)
    Downfall (Çöküş) (Yenilmek üzere olan Nazi Almanya'sının ve Adolf Hitler'in son zamanlarını anlatır.)
    Life Is Beautiful (Hayat Güzeldir) (Hitler Almanyası'nın İtalyan toprakları işgaliyle başlayan baba-oğul hikayesini anlatır. Babası, her şeyin bir oyun olduğunu ve kazanırlarsa bir tankla ödüllendirileceklerini söyler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxell -- 11 Temmuz 2010; 21:09:11 >

• Enemy at the Gates (Kapıdaki Düşman)

çarptrılmş film
  • Hocam arama yap böyle çok konu var forumda
  • listelediğin filmlerden sadece 'çöküş' ile 'hayat güzeldir' filmlerini izlemedim.diğer filmler alanında çok başarılı.umarım yakın zamanlarda bu kalitede yeni filmler vizyona girer.2. dünya savaşına girmeyecek belki ama 'the brotherhood of war' ile 'city of life and death' filmlerini tavsiye ederim.hepsinde bol ve kaliteli savaş sahneleri mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.