Şimdi Ara

2 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim artık yeter dediğim bi sorun yaklaşık 1,5 ay önce vatan computerdan hp pavillion (modeli aklımda degil :D) bi laptop aldım laptopun sistemide bu

laptopumda 2 ekran kartı var biri nvidia 820m biride intel hd 4000 ama ben her oyunda sürekli inteli algılıyor mortal kombat komplete edition, LoL , farcry 3 gibi oyunlarda nvidia denetim masasından ayarlamama ragmen ve sag tık yapıp yüksek nvidia işlemcisi ragmen oyunlarım aşırı derecede kasıyor (farcry3'ü anlarımda LoL neden kasıyor)
    ve dün pes 13 yükledim ondada intel hd i gördügü için bu sorunu yaşıyorum ben bu intel den nasıl kurtalabilirim lütfen birisi bana yardım olsun
     2 ekran kartı 2 ekran kartı

• Benim başımada geldi çözemedim bende AMD 8750 var yanılmıyorsam, diğeride intelHD4000 hep inteli kullanıyor
  • bybeko54 B kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam bir şekilde bir ayardı. Uygulamaların hangi ekran kartını kullanacak diye yada ekran kartı veya kartların hangi uygulamaları çalıştıracağına dair. Bu sayede normal kullanımda performanslı ekran kartı kullanılmayıp pil tasarrufu yapmayı hedefliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 1 Eylül 2014; 12:08:10 >
  • naparsam yapayım oyunlarda aşırı bi kasma vs vs bunun bir çözümü yok mu valla deliricem ya :s
  • ekran kartlarının driverini kur bide öle denefabrika çıkışlı hp kurmuyo mesela bendede hp pavilion var kendim kurdum
  • bybeko54 B kullanıcısına yanıt
    Hp'nin sitesindeki sürücüleri kurmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.