Arkadaşlar bu problemi çözene kadar çok uğraştım ve hala çözemeyenlerin olduğunu düşünerek konuyu açayım dedim. Öncelikle Asus N550JV kullanıcısıyım 2 ekran kartı var intel 4600 ve Geforge 750M , geforge'nin yeni updatelerini kurduğumda farkettim ki Kod 43: Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurduzbilgisayarım artık 750M yi görmüyor. Kod 43: Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu diyor. Kaç kez driver silip kurdum driver sweeperle temizledim olmadı. Çözüm şu : bios'u güncellemek. Burada da dikkat edeceğiniz nokta bios güncelleyeceğiniz programın ve dosyanın orjinal ve güvenilir + birbiriyle uyumlu olması. Uyduruk, birbiriyle uyuşmayan programlar kurup bilgisayarınızın garantisinden vs. olmayın. Bios kurduktan sonra farkedeceksiniz ki Ekran kartınız mis gibi çalışıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler.
Teşekkürler şu bilgi hiç bir yerde bu kadar açık yazmıyor iki gündür çıldırtmıştı beni.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme