Şimdi Ara

2.el 520-620-630 vb. alınırmı[ACİLL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lordem

Bencede hocam 1 GB RAM den şaşmayın.L525 sizi idare eder.

lumia coğu kisi karsi cikiyo nie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yörük kullanıcısına yanıt
    😃 Bütçen 300 tl değilmi? 525 in ikinci elini alabilirsin 250-300 arasında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

😃 Bütçen 300 tl değilmi? 525 in ikinci elini alabilirsin 250-300 arasında...

ben bütçe olayı sıfır için demiştim
  • "520-620-630 fln var bütçeme uygun herkes temiz yazmış "

Doğru, ben yanlış anlamışım kusura bakma.

• quote:

"520-620-630 fln var bütçeme uygun herkes temiz yazmış "

hocam ben bunun için dedim bütçe olayı "300 tlye ikinci el temiz 525 bulabilirsin, forumda konu aç. Sıfırı zaten 400 tl. "
    demek istediğim 400 lira çıksa keşke ama düşünceyi yazıya aktaramamışım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörük

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

525 var satayım temiz

hocam ciddimisiniz

ewt tabikide
  • quote:

quote:

hocam ben bunun için dedim bütçe olayı "300 tlye ikinci el temiz 525 bulabilirsin, forumda konu aç. Sıfırı zaten 400 tl. "
    demek istediğim 400 lira çıksa keşke ama düşünceyi yazıya aktaramamışım kusura bakmayın

Windows Phone cihazını sıfır almak zaten akıl karı değil, alan sattığı için çok ucuza ikinci el temiz bulabilirsin.

Ben bile 820 mi 300-350 ye satarım telefon için bütçem olsa. Kaldiki telefon satmak pek alışkanlığım değildir.

300 tlye bulabilirsen 820 al. Ben kızılayda 350 ye 5 tane gördüm telefoncuda..

• quote:

quote:

quote:

Windows Phone cihazını sıfır almak zaten akıl karı değil, alan sattığı için çok ucuza ikinci el temiz bulabilirsin.

Ben bile 820 mi 300-350 ye satarım telefon için bütçem olsa. Kaldiki telefon satmak pek alışkanlığım değildir.

300 tlye bulabilirsen 820 al. Ben kızılayda 350 ye 5 tane gördüm telefoncuda..

antalyadayım en kısa zamanda telefoncuları gezecem. denk gelirse neden olmasın

• quote:

quote:

quote:

525 var satayım temiz

hocam ciddimisiniz

ewt tabikide

ne istiyon
  • quote:

max.300 bütçem var android alıp kasa kasa kullanmaktansa wp almayı düşünüyom. internete baktım 520-620-630 fln var bütçeme uygun herkes temiz yazmış sizce nasıl alınır mı benim genel olarak yapacağım whatsaap, internet(dh forum), nadiren de face twitter girerim. kamera çok aramam zaten siz ne diyorsunuz

300 tlye 820 satıyordu hocam bir arkadaş yanılmıyorsam forumun ikinci el bölümüne göz atmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashera

quote:

max.300 bütçem var android alıp kasa kasa kullanmaktansa wp almayı düşünüyom. internete baktım 520-620-630 fln var bütçeme uygun herkes temiz yazmış sizce nasıl alınır mı benim genel olarak yapacağım whatsaap, internet(dh forum), nadiren de face twitter girerim. kamera çok aramam zaten siz ne diyorsunuz

300 tlye 820 satıyordu hocam bir arkadaş yanılmıyorsam forumun ikinci el bölümüne göz atmanızı tavsiye ederim.

eyvallah hemen bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.