Şimdi Ara

2. el 9300 BB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler konuyu buraya açmam normal mi bilmiyorum.. Elimde 9300 var çok temiz kullandım aldığımda kalın bir kap almıştım daha ondan hiç çıkarmadık bile dolayısıyla arka tarafı aşınmamış.. Tuşlar düzgün ekranda çizik yok.. Satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 21 Şubat 2013; 16:59:44 >

• Garantisi var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Garantisi var mi ?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

Merhaba beyler konuyu buraya açmam normal mi bilmiyorum.. Elimde 9300 var çok temiz kullandım aldığımda kalın bir kap almıştım daha ondan hiç çıkarmadık bile dolayısıyla arka tarafı aşınmamış.. Tuşlar düzgün ekranda çizik yok.. Satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?

300- 400 arası satabilirsiniz, şu an piyasaya baktığınızda garantili Bold 9900'lar 500-600'den başlıyor, elinizden bir an önce çıkarmaya bakın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

quote:

Orijinalden alıntı: android137

Garantisi var mi ?

var

O zaman arkadaşında dediği gibi 300-400 arası satabilirsiniz.
  • sıfırı 400 lira, 250 lira eder..
  • Sıfırı 399 lira olan telefona 300-'400' den satabilirsin demeniz saçma. Kutu açıldığında bile telefon değeri yarı yarıya düşen bir piyasadan bahsediyoruz 9700ler 200 tlden satılırken bu telefonun ederi 150 den fazla olamaz. Kimse 2. el pazarına bakmıyor forumda heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Aldo -- 28 Şubat 2013; 19:39:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.