Şimdi Ara

mm6 Hatası (Telefona izin verilmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Telefonum (Blackberry 9300) dün gece durup dururken mm6 hatası verdi ve telefona izin verilmiyor diyor. Biliyorum bu kayıt dışı anlamına geliyor ama başkasının hattını taktığım zaman sorunsuz çalısıyor. Kendi hattımda baska telefonda çalısıyor. Sadece kendi telefonumda kendi hattım çalısmıyor. Var mıdır bilgisi olan arkadas?

• Sim kartınızı yenileyep deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Sim kartınızı yenileyep deneyin

Kart baska telefonlarda çalısıyor ama son çare olarak öyle yapıcam sanırım. Biçok kişide bu sorun var ama hiç çözüm göremedim.
  • Şimdi telefona farklı bir avea hattı taktım ondada aynısı oldu. Ama vodafone tukcell de sorun cıkmıyor. Ne saçma iştir bu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Şimdi telefona farklı bir avea hattı taktım ondada aynısı oldu. Ama vodafone tukcell de sorun cıkmıyor. Ne saçma iştir bu yahu?

aynı durum benim başımda lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Şimdi telefona farklı bir avea hattı taktım ondada aynısı oldu. Ama vodafone tukcell de sorun cıkmıyor. Ne saçma iştir bu yahu?

aynı durum benim başımda lütfen yardım edin

Dostum önceleri sorunum düzelmişti kendiliğinden ancak bu kez olmadı. Telefoncuya gittim. Faturası gerekli, kayıt dışı olmus dedi ama faturası yoktu bende halledemedik.
  • imei leri kontrol edin arkadaslar ,büyük ihtimal kayıtsız olduğundan dolayı alıyorsunuz o hatayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebeder -- 27 Mayıs 2013; 1:19:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.