Şimdi Ara

2. el araba alıcam görüşleriniz gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-model-4x4-benzin-lpg-cift-cikis-egzos-masrafsiz-63-bin-kmde-147916084/detay

arkadaşlar bu linkteki aracı düşünüyorum ancak biraz şüpheye kapıldım. bu kadar ucuz olma nedeni sizce ne olabilir. ayrıca bu model hakkında bilgiye ulaşamadım bilen varsa 100 km de kaç litre yakıyor bilgilendirebilir misiniz ?

• Memleketim diye söylemek istemiyorum ama hem Adana , hem galeri :D Umarım yeterli bi açıklamadır. O araç feleğin çemberinden geçmiştir.
  • çok ucuz deilmi
  • Fiyatı yanlış mı yazdılar acaba
  • muadillerine baktım, hadi iki bin düş yine o kadar etmiyor, yukarda adanalı bir arkadaş yazmış zaten ucuz olma sebebini
  • Araç değil feleğin çemberinden geçmek silesini bile yemiş.
  • Yanaşma hocam
  • Eski kasası bile bu kadar ucuza verilmez. Sagda boyasi var ama kazası yok? Klasik galerici yalani. Aracin duruşunda bile bi gariplik var oynanmadik yeri kalmamış belli ki her yeri çakal işi modifiye. Bulaşma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 30 Aralık 2013; 0:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyez görünümlü Bemol kullanıcısına yanıt
    Bu galerinin bu tür ilanlarına çok rastladım. biraz sahtekarlar gibime geliyor.
  • Adanda galericiler özel usta iki hurda belgeli araç eder sana bir kazasız araç mantığı il çalışır yandan kazada en kötü tır ya da traktör vurmuştur yarısına kadar girmiştir o fiyataysa net bir şey ya da adananın meşhur kanallarına girmiş kazasızdır ama serinlemiştir.
  • evet en baştaki arkadaş sanırım gayet iyi açıklamış durumu
  • bu forumda 1 milyon kez söylendi :) galeriden araba alınmaz.

galeriden araç alanların açtığı 2.konu genelde " arabam pert çıktı , " km düşürülmüş " " ağır hasarlı çıktı "...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

hocampeki bi şey sorucam. bu ilanı yayınlayan kişi aracın kazasız olduğunu ve garantisinin devam ettiğini belirtmiş. sonuçta bu nitelikli dolandırıcılığa girmezmi nasıl bir güvendir bu ?

hocam pek bilgim olan bi konu değil o yüzden buraya danışmak istedim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyez görünümlü Bemol -- 30 Aralık 2013; 14:55:22 >
  • Diyez görünümlü Bemol kullanıcısına yanıt
    Siz hiç benim aracım sorunlu şöyle sorunu var böyle kazası var diyen galeri gördünüz mü diyeceği şey belli ben sattığımda sağlamdı sen bozmuşsun.

ayrıca biliyorsunuz mahkemeler yıllarca sürebiliyor o yuzden millet mahkemeyle de uğraşmak istemiyor mecbur susuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

hocampeki bi şey sorucam. bu ilanı yayınlayan kişi aracın kazasız olduğunu ve garantisinin devam ettiğini belirtmiş. sonuçta bu nitelikli dolandırıcılığa girmezmi nasıl bir güvendir bu ?

Hocam, bu galerici milletinin sadece "Allah 1 dir" dediğine inan, gerisini boşver. İstisnalar yok mu? elbette vardır ama hepsi anasının gözüdür bundan emin ol. İlanda hatasız demiyor, sadece sağ tarafta yüzeysel boya var demiş. Galeri ilanlarını incelerseniz sattıkları arabalar zaten hep yüzeysel(!) boyalı. Memleketimizin güncel gündemine de bakarsanız Hırsızın ev sahibini bastırdığı bir ülkede yaşıyoruz. Dolayısıyla hangi hukuktan ve hangi adaletten ne bekleyebiliriz ki?? Ben bu kadar söyleyeyim, siz çok daha fazlasını anlayın. Saygılar...

Düzeltme: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 31 Aralık 2013; 2:01:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

Hocam, bu galerici milletinin sadece "Allah 1 dir" dediğine inan, gerisini boşver. İstisnalar yok mu? elbette vardır ama hepsi anasının gözüdür bundan emin ol. İlanda hatasız demiyor, sadece sağ tarafta yüzeysel boya var demiş. Galeri ilanlarını incelerseniz sattıkları arabalar zaten hep yüzeysel(!) boyalı. Memleketimizin güncel gündemine de bakarsanız Hırsızın ev sahibini bastırdığı bir ülkede yaşıyoruz. Dolayısıyla hangi hukuktan ve hangi adaletten ne bekleyebiliriz ki?? Ben bu kadar söyleyeyim, siz çok daha fazlasını anlayın. Saygılar...

Düzeltme: kelime hatası

baya güzel bi yorum olmuş hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.