tanıdığa da sırtımızı yaslamamalı.Galeriyi es geçmeli.
Araba pazarları..Sabah erkenden gitmek lazım.Yanında bu işten anlayan ustayla gitsen tadından yenmez.
Gecen pazarda gordugum arabanın sahibi nete 500 ytl fazla ilan vermiş..2003 c3 dizele 22 fiyat biçmiş utanmadan..Araba pazarında 21.5 derken işte bu kadarcık da olsa utanıyorlar, çekiniyorlar bazıları....nette bu çekingenlik yok tabii tutturabildiğine, gelir belki bir enayi...:)
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
tartışmasız pazar
ya şimdi pazarda sahibinden araba yok ki heryeri galericiler kapmış ben araba alacağım zaman 2 ay boyunca her sabah pazarda oluyordum hep galerici hep galerici adamlar birde utanmadan 5-6 milyar fazla istiyorlardı en iyisi internet ben internetten sattım aracımı internetten aldım internette daha çok seçenek var hemde
kısmet çok önemlidir burda...
kısmetinde varsa en iisi en hayırlısı zaten seni bulur...
bu tip araç alımları satımları kısmet işidir arkadaşlar biraz da çok iyi fiyata aldım dersin başına olmadık sorunlar gelir çok pahalıya aldım dersin çatır çatır kullanırsın bi sorunla karşılaşmazsın...
tabiki arabadan anlamak çok öenmli her zaman da kısmetin de büyük rolü oldunu düşünüyorum...
hakkınızda her zaman hayırlısı olsun... araç alacaksınız sanırım... umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz... tekrar hayırlı olsun...
ben ilan şirketinde çalışmıştım seri ilan onun tahsilatlarını yapmıiştım öğrencilik yılalarımda şirket aksaraydaydı . çoğu müştermizde galericilerdi. gazetedeki ilanlarında çoğu galeriler yani ;) Bide mümkünse bayandan almayın derim bayandan satılık arabalar bence alım için kötü bi referans
quote:
Orjinalden alıntı: FatalERROR!
Bence gazeteden. Çünkü internetten de galeriler ilan veriyor. Bazen bilemiyorsun sahibinden mi yoksa galeriden mi diye ama Gazetede ki ilanlar Sahibindendir.
slm arkadaşlar bende geçen hafta internet üzerinden bi araç aldım tavsiyem sahibinden.com araba.com gbi siteleri takip edin veya büyük firmaların iikinci el satan bayillerinden almanızdır.Galeriler bilgşisi olmayan insanları deyim yerindeyse kazıklıyor asla güvenmeyin galerilere bi tamirci ayarlayıp internet üzerinden bulun ve arabayı tamircinize götürün derim
Temiz olsun fiyatı uygun olsun kimden olursa olsun.. Galerici bile olsa dürüst olduğu takdirde araç alınır.. Ancak dürüst galerici pek yok malesef.
Galericiler cok yuksek fiyat istiyorlar. Birde pert araci allayip pullayip millete satiyorlar. Pazar iyidir fakat araba sayisi az ordada. Bu sartlar altinda cesitlilikten dolayi internet diyorum.
2.el araç alırken tek ihtiyacın olan şey ''şans''. şansın varsa iyi birşey denkgelir alırsın.şansın yoksa aylarca arar durur ve sonunda gözünü karartıp gider sıfır km alırsın! hangisi şans?
Sadece 1 kere 2.el araç aldık onu da oto pazarından almıştık sahibinden,galeri araçlarına da bakmıştık ama hiç adam akıllı araç yoktu,olanlarında fiyatları uçuktu.Pazardan sahibinden aldığımız aracımız bizi memnun etmişti büyük bir sıkıntısı çıkmamıştı kullandığımız sürece.He bir daha kolay kolay 2.el araç almayız,o araçtan sonra aldığımız 3 aracımızda sıfır km oldu,2.el araç asla 0 km araç gibi olmuyor.Bir şeyin ilk sahibi olmak çok güzel bir duygu imkan varsa her zaman sıfır km tercih edilmeli.
valla kardeş en iyisi sahibinden.com. ama orayıda galericiler ele geçirdi.
tanıdık araç,eş dost dışında artık rus ruleti gibi 2.el araç almak...
En ekonomik araç gerçek satıcıdan alınır, pazar/internet/galeri/sahibinden vs. farketmez..
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
ucuzluğa baktığın kadar sorunsuz bakımlı olmasınada bak.ucuz alıp sanayide günlerce dolaşma 3 5 fazla olsun temiz olsun
aynen katılıyorum. dökük mercedese tıptı tıpır bir serçeyi yeğlerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme