selam arkadaşlar ben aracımı değişmeye karar verdim 18 bin ytlye ne alayım sizce,kışı bekleyeyimmi kışın ucuzluyormuş,benim alacagım araç
Sağlam olmalı Hb olmalı,sedan olsa bile sportif görünümlü olmalı (4 kapı) Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmeli ABS,4 hava yastıgı Klima olmazsa olmazlardan Aracı hızlı kullanırım yavaş süremem yavas sürmeyi beceremem moturu uzun yıllar sorun çıkarmamalı Aracın içinden tak tuk sesler gelmemeli yıllar geçse bile Aracın kmsi en fazla 80 binde olmalı
Yukardakileri göze aldıgınızda sizce bana hangi araç gider ? şimdiden sağolun
şimdiki aracım tempra sxa onu çok seviyorum sıfırı üretilse düşünmeden alırdım ama çevremdekiler kafa bulmaya basladı sırf bu yüzden değişiyorum
18,000 ytl ye focus hb bakın bence gayet güzel araçtır...
ya da daha üst model olsun dersen ve de pecoya güvenirsen 307 de olabilir ama focus başkadır, tavsiyem focus hb
bu aracın 0kmsini 22 bin ytlye satıyorlardı gittim konustum ertesi gün gittiğimde satıldı dediler aracın tipi tam benlik ama iç mekanı görünce soğudum iç mekan kötü yardım için tşk
quote:
Orjinalden alıntı: tekhatıram_
quote:
Orjinalden alıntı: KaSSaS
18,000 ytl ye focus hb bakın bence gayet güzel araçtır...
ya da daha üst model olsun dersen ve de pecoya güvenirsen 307 de olabilir ama focus başkadır, tavsiyem focus hb
bu aracın 0kmsini 22 bin ytlye satıyorlardı gittim konustum ertesi gün gittiğimde satıldı dediler aracın tipi tam benlik ama iç mekanı görünce soğudum iç mekan kötü yardım için tşk
rica ederim, fiyat iyiymiş hakkaten.
Araç seçimi zordur bilirim, kolay gelsin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme