Şimdi Ara

2. el araç. aldım 500km sonra motor yedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu zamanda 2 fazla verip kurumsal galerilerden almak en mantıklısı. Konuyu açan kişi bence arabayı düşeş buldu. Hemen büyüsüne kapıldı. Kaça aldığını yazmamış.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

kesinlikle aralık ayında kurumsal bir firmadan araç almaya niyetlendim o araç size yaramaz duman atıyor demişti.

• kurumsal experden zaten rapor oldugu için tekrar baktırmadık. kaportacı exper ile aynısını söyledi. motor ustasıda baktı sorun yok dedi. satıcıyla uzlaştık masrafı yarı yarıya ödeyeceğiz.

• say1tspossible S kullanıcısına yanıt
    Satıcıya helal olsun👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt

@tefennili adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Exper yaptırmadan araç almak ha? Valla helal olsun böyle bir zaman da böyle bir cesaret. Şimdi hadi ispatlayın bakalım nasıl ispatlayacaksınız?

Bir sürü araba aldım şimdiye kadar hepsini expertiz ile aldım , hiç bir expertiz baskı balata bitik demedi , hiç biri alt takımda şu var demedi , hortumlar değişmeli demedi vs vs vs bunlar isimli expertizlerin şubeleri

Sayılı expertiz aracı ciddi inceliyor diğerleri elinde 5 dolarlık boya makinası ile iş yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspertiz ile bile alınsa 2.el araç alma işi gerçekten Türkiye" de insana haybeden gerçeküstü heyecan yaşatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağına bakmadiniz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    expertiz olsa ne olacak mahkeme expertiz raporunda bu motor bitikmis nasıl diyecek , zaten adamlar bak motor durumu bu kaporta durumu bu , şuradan darbe almış vs anlatıyor elinde rapor ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi bir Expertize gidersen, o dediklerine tek tek bakıyorlar. Ama Kasap dükkanını kapatıp, Expertiz açana gidersen olacağı bu.

• elinizde aracın durumunu gösteren bir belge yok gizli ayıplı olarak dava açabilirsiniz ama ben aracı verdiğimde durumu biliyordu diyip işin iççinden sıyrıabilir aracınız 8 yaş 160 km altı olsa garanti durumu devreye girebilirdi sizin durumdaki araçlarda malesef yapacak birşey yok aracı yaptırın buda size ders olsun araç alırken daha dikkatli olursunuz

• bilgi amaçlı yazıyorum. avukatla görüştüm ve yeni yasaya göre gizli ayıplardan satıcı sorumlu. sadece gözle görülebilen ayıplar kapsam dışı. yazılı olarak kusurunu belirtse bile satıcıyı kurtarmıyor. kendimde araştırdım benimkine benzer onlarca emsal karar buldum. exper sadece tekerdeki gücü ölçüyor, motor soğukken kompresyon testi yapmak neredeyse imkansız. uğraşmamak için satıcıyla uzlaşmayı tercih ettim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.