< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2. El araç fiyatları düzenbazlığı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bula bula değil önüme çıktı. Siz Nissan Skyline bahsediyorsunuz.
Bu PT-Cruiser başarısız kalitesiz bir çöp arabası. bunun temizi olsa yine çöptür. Bir VW Kablumbağ bile bundan on kat değerlidir.
Konu sadece bu araba değil oysa tüm saçma sapan arabalar. dövize çevirin hiçbiri gerçek değerinde değil. konu vergi de değil, vergisi (ÖTV vs) araç sıfır iken ödendi, ara. gelmiş atıyorum 300bin km ye, işini görmüş kaza geçirmiş demir yoruldu ama gel gör araba döviz bazında 10 kat artmış, üstelik eskimiş hali ile.
Bu araba yada şu araba , koleksyonluk bir araba başka, mesela Mercedes SL, yada Porsche 911 , yada Mustang 1954, anladınız işte.
Bir VW Phaeton almanyada 2014 model son serilerden ilk çıktığında 110bin EUR idi. şimdi 15 bin EURO. Bizde ise 2005 Model Phaeton V10 5.0 TDI 2 Milyon TL. orda aynı araba taş çatlasın 5bin EURO. Bu nasıl izah eilir ? Tamam hükümet suçu falan dersiniz, eyvallah, da hükümet mi fiyatı koydu ? ne bileyim kimse de çıkıp demiyor mu neden 5bin Motor bir 20 yaşında çöpe 2 milyon ? neden ?
-
konu araba değil bunu anlamadınız sanırım, konu ahlak dışı olan. aynısını gıda da yapıyorlar . her yerde. millet geliyor burda kız arkadaşıma hediye almam lazım konusu açıyor. bu konu daha öenmli elbet :)
-
2019'dan beridir ilanda olan ve satılmayan araç biliyorum. Mercedes CLK320... Bakın 2019'dan bu yana diyorum. Muhtemelen bu vatandaş da satamayacak. İster 3 milyon ister 4 milyon yazsın bize ne? Sonuçta çok talep gören bir araba değil ki millet buna bakıp fiyat yükseltecek. Bence gereksiz bir konu olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X