Şimdi Ara

2. EL ARAÇ KREDİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Biraz bilgi verebilir misiniz?
    Bu arada gözlüğüme güveniyorum
    http://www.aliexpress.com/item/2014-New-fashion-720P-HD-Hidden-audio-video-recorder-camera-eyewear-glasses-mini-dvr-camera-with/2019784200.html

Arkadaş arabası için anlaşıyor. Notere gidiyorlar. Adam diyor ki kredi çektim. Noterden sonra paranızı alacaksınız. O da şüpheleniyor olmaz dalan derken adam 3-4 bin fazlası kadar senet imzalıyor. Ben sana güveniyorum al bak bu da senet diyor. Krediyi çektikten sonra senedimi verir paranı alırsın diyor. Neyse noterde satışı veriyor, aracı alıyor adam öğleden sonra için anlaşıyorlar banka da buluşacaklar. Tabi gelen giden yok, elinde çöp senetle kalıyor. Hala ses yok arabadan.

Teşekkür ederim
    Bu durumda alıcıya yapışık ikiz gibi yapışmam iyi olacak tuvalete gitse bile...

Bu durumda vazgeçin derim ben.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alinti: TuVNeRa

quote:

quote:

Bu arada gözlügüme güveniyorum
    http://www.aliexpress.com/item/2014-New-fashion-720P-HD-Hidden-audio-video-recorder-camera-eyewear-glasses-mini-dvr-camera-with/2019784200.html

Arkadas arabasi için anlasiyor. Notere gidiyorlar. Adam diyor ki kredi çektim. Noterden sonra paranizi alacaksiniz. O da süpheleniyor olmaz dalan derken adam 3-4 bin fazlasi kadar senet imzaliyor. Ben sana güveniyorum al bak bu da senet diyor. Krediyi çektikten sonra senedimi verir parani alirsin diyor. Neyse noterde satisi veriyor, araci aliyor adam ögleden sonra için anlasiyorlar banka da bulusacaklar. Tabi gelen giden yok, elinde çöp senetle kaliyor. Hala ses yok arabadan.

Tesekkür ederim
    Bu durumda aliciya yapisik ikiz gibi yapismam iyi olacak tuvalete gitse bile...

Arabaya müşteri çıksa umurumda olmaz ama 1 yıldır ilandaki arabayı daha ilk defa gelip görden oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada gözlügüme güveniyorum

Arkadas arabasi için anlasiyor. Notere gidiyorlar. Adam diyor ki kredi çektim. Noterden sonra paranizi alacaksiniz. O da süpheleniyor olmaz dalan derken adam 3-4 bin fazlasi kadar senet imzaliyor. Ben sana güveniyorum al bak bu da senet diyor. Krediyi çektikten sonra senedimi verir parani alirsin diyor. Neyse noterde satisi veriyor, araci aliyor adam ögleden sonra için anlasiyorlar banka da bulusacaklar. Tabi gelen giden yok, elinde çöp senetle kaliyor. Hala ses yok arabadan.

Tesekkür ederim
    Bu durumda aliciya yapisik ikiz gibi yapismam iyi olacak tuvalete gitse bile...

Arabaya müşteri çıksa umurumda olmaz ama 1 yıldır ilandaki arabayı daha ilk defa gelip görden oldu.

Bedava da olsa veririm diyorsan olur tabi :)

• adamın adını kontrol et, gerçekten avukat olup olmadığını teyit ettir. istersen bunu barolar birliğinin sitesinden kendin bile yaparsın.

sonra gitsin istiyorsa ihtiyaç kredisi çeksin, paranın tamamını almadan aracın devrini falan verme. tamam arkadaşların dediği gibi yok ipotek koydur yok bilmem ne gibi şeyler yapılabilir, ama sonunda bir üç kağıt olacaksa her türlü yapılır.

adam sana vermeden aracı elinden devir olmadan bile alırsa o aracı bir daha bulamayabilirsin. hiç bir şey yapmasa, senin aracını kaçırsa, parça olarak bile satabilir.
  • Dostum arabayi saticam diye heyecandan tum maldan olma.
    Bir gece yarisi alel acele cep telefonumu satin almaya gelen temiz yuzlu dolandiricinin bana yaptigi gibi elinde sahte para ile savciliklara kosturma.
    Eskilerin dedigi gibi al gulu ver gulu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.