Şimdi Ara

2. El araç satmak ne kadar sıkıntılı oldu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • manyak mı ya bu miillet 25 yaşında araba neredeyse.300 km yol gidersin park edersin çalışmaz. millet çok azıtırsa ikinci el satanlar tıpkı tahliye taahhütnamesi gibi bir belge imzalatır satarken yine zararı kendilerine olur .

bunun benzeri değer kaybında oldu,millet ota boka değer kaybı istedi şimdi vuran kaçıyor sen arkasından uğraşıyorsun.

• caspento kullanıcısına yanıt

5-10 sene önce olsa ben bu kadar bu konuya düşmezdim de iyiniyeti suistimal ve ekonomik krizde avukatların yana yakıla vekil olacakları dava (iş) araması çekiniyorum,

ben de satış zamanı ya vavacars benzeri en yüksek verene paslayacağım ya da bir avukat bulup sağlam bir feragatname hazırlatıcam.

işin trajikomik yanı ise, youtube avukatlık bürosu videolarında 1 tane bile satış yapanı kötü niyetlilerden ve sorumlusu olmadığı halde aracın garanti kapsamına üreticisinin sokmadığı üretim ve ömür sonu hatalarından kurtacak bir "feragatname" örneği sunmaması, paylaşmaması.

paylaşsa avukatlara hangi davacı ulaşıp da o fegatnameye rağmen dava kazanbilir, direkt iş ekmek kapısı kapanacğı için hiçbirisi bunu paylaşmıyor.

buradan anlayın işte adalete erişimle vatandaş arasında ne tür etmenler var, misal parası olmayan vatandaşın her türlü haksızlığa karşı çaresizliği vs. vs.

• Araç satmak çok sıkıntı bu devirde. 20 yaşında araba her an her türlü arızayı verebilir, bunu önceden bilecek anlayacak kaç tane usta var acaba

Alıcının eksper yükümlülüğü yok, tramer sorgulama yükümlülüğü yok, olan iyi niyetli satıcıya oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.