REF_153J923O4E
sigortam.net güncel indirim kodu : REF_153J923O4E
Bu kodu ödeme aşamasında "indirim/davet kodu ekle" alanına yazarak 200 TL indirim alabilirsiniz.
Link:
Kampanya, 19 Ağustos-31 Aralık 2025 tarihleri arasında www.sigortam.net internet sitesi veya 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı'ndan alınan yeni poliçeler için geçerlidir.
Seyahat sağlık sigortası kampanya koşulları kapsamında değildir.
Kullananlara teşekkür ederim.
- Kampanya, 19 Ağustos-31 Aralık 2025 tarihleri arasında www.sigortam.net internet sitesi veya 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı'ndan alınan yeni poliçeler için geçerlidir.
- Mevcutta aktif poliçesi olan veya poliçesinin bitiş tarihinin üzerinden 3 aydan az süre geçmiş davet edilen müşteriler kampanya dahilinde değildir.
- Davet linki ile davet edilen kişiler, davet linkine tıklayarak ödeme aşamasında Teklif Özet adımındaki İndirim/davet kodu ekle alanında bulunan Paylaş Kazan Kampanyası altındaki uygula butonuna tıklayarak faydalanabilir.
- 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı'nı arayan kişiler, sigorta danışmanlarımıza davet kodlarını iletilerek faydalanabilir.
- Davet edilen kişinin 200 TL poliçe indirimi ödülüne hak kazanabilmesi için, son 3 ay içerisinde Sigortam.net'ten alınmış bir poliçesi veya son 3 ay içerisinde Sigortam.net'te aktif bir poliçesi olmaması gerekmektedir.
- Davet edilen müşterilerin hak kazandığı indirim tutarı, poliçe düzenlendikten sonra 7 iş günü içerisinde satın alma işlemi yapılan kredi kartına Sigortam.net tarafından iade edilecektir.
Türk Telekom cayma hakkı
|
Pencereden sakız atana ne yapılabilir
Arkadaşlar, bugün sokakta çocukla dolaşırken birisi pencereden sakız attı üzerimize. Tam üzerimize gelmedi ama yakına dibimize düştü. Kim attı diye durup baktım, ilk başta kimse yoktu sonra birisi pencereden baktı göz göze gelince hemen içeri girdi. Çocuk falan da değildi yapan, öylesine atsa bir süre sonra niye camdan baksın ki bence görerek attı. Bu kişi ile ilgili ne yapılabilir, belki şu an iş işten geçti ama hem burayı okuyana fikir verir hem de bizlerin başına gelirse bilinçli davranır yapanın yanına bırakmayız.
|
Son anda sinyal veren şahıslar
|
|
UPS kargo 3 haftadır dağıtımda
|
|
Zaman ayarlı tuvalet musluğu
|
Ankara kiralık ev
|
alışveriş yaptıklarım: Slang_1903 : 1 kere elden cihaz sattım. promete67 : 2 kere elden cihaz aldım. sansi12 : 1 kere kargoyla cihaz gönderdim. murat23 : 1 kere elden cihaz aldım. geccekusu1 : 1 kere kargoyla ses sistemi gönderdim. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 566
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 15.027 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar