Şimdi Ara

2. El araç sattım Beni mahkemeye vermiş ne yapmaliyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

sonuç nedir mesele nasıl çözüldü ???

• Why Shy kullanıcısına yanıt

evet böyle birşeyi duymuştum bu forumda bahsettiğiniz kişi turbolinea06 rumuzlu kişi mi acaba ???

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam konu başında anlattığım gibi yaklaşık 10 adet iddia da bulundu.

9 u tamamen iftirayı
    1.Enjektorlerde arıza çıktı oda gizli ayıp.oldugu için 22 bin enjektor arızası 4 bin araba kiralama odedim.

Bu sırada tabi alırım.diye adam sanzuman yağı , debriyaj setine kadar , amortisör vs değiştirmiş onlarida bana odeticekleri ama sagolsun bilir kişi keyfi olduğunu yazmış. İlk bilir kişi enjektorlerden doğduğunu yazmış tüm bu arızaları 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla imza almak lazim arac satarken. Satarken yazacan aracimda soyle soyle sikintilar vardir, aliciya bunlar aktarilmistir, alici bunlari kabul ederek satin almayi kabul etmistir tarzindan. Altina okudum, anladım imza ad soyad. Hukuki karsiligi var mi bilmem ama sonra ugrasmamak adina boyle bir sey olsa guzel olur. Boyle bir kagit olsa bu kadar uzun surmezdi sonuclanmasi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

evet böyle birşey olsa güzel olur elbette....

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Özellikle km için bu yapılmalı.
    Benim davaya bakan avukatın bir müvekkili daha vardı.
    Adam km düşürülmüş araba almış.
    Sonra bizim.avukat davayı 2020 de kazanmiş.
    2018 de adam 40 a arabayı almış
    2020 de 10 bin gibi Bi para almış.
    Sonrasında hersey bitti derken karşı taraf verdiği parayı çok bulmuş.

2023 de verdiğimiz para çok diye bir karşı dava açmış ve km dusuren kazanmiş

adam bugün tekrar para odedi karşı tarafa ve masraflarının karşıladı. Avukat ücreti falanda verdi.

Bu yüzden km yi kesinlikle belirtip almadan önce beyin kontrolü yaptırmak sart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 24 Haziran 2024; 23:36:55 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Üstte şey demişsiniz adamın söylediği 9 şey iftiraydı demişsiniz peki bu durumdan kaynaklı bir dava açma hakkınız olmuyor mu?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sanırım oyle bir hakkımız olmuyor (tam emin değilim) Avukatımla konuşmadığımız bir konuydu, bu yüzden bilseydi bana söylerdi diye düşünuyorum.

Davanın başında bana tek söylediği şuydu: "Eğer davayı kaybedersek, önceki sahibine dava açarım ve parayı sana geri alırım, istersen." Ben de şöyle cevap verdim: "Şu an mağdur olduğumu ve arabamın sağlam olduğunu savunuyorum. Eğer gidip eski sahibine dava açar ve onun çocuklarının ekmek parasına göz dikersem, dava açan kişiden ne farkım kalacak?" Böylece konuyu kapattım.

Savunma açısından başka bir şey demedi.

Bu adamın söylediklerinin her şeyinin yalan ve iftira olduğunu belirttim.

Avukatım da, "Bunları olayı abartmak için yapabilirler, böyle şeyler oluyor," dedi.

Bilirkişi raporu çok önemliydi. Hakim ne benim söylediklerime ne de onun söylediklerine baktı ki bu durum benim için çok daha iyi oldu.

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt

İlk öncelikle geçmiş olsun , maalesef ki aynı durumun bir benzeri ne yazık ki benimde başıma geldi bu yüzden sizden fikir almak istiyorum , Geçtiğim yıl 155 bin tl ye motosiklet sattım aracın kusurlarını sözlü olarak beyan ettim fakat kabul etmesine rağmen daha sonra bu saydığım kusurlardan ötürü evime ihtarname gönderdi daha sonra bende itiraz ettim daha sonra arabulucu yönlendirdiler nakit para talep ettiler motorun yarısı kadar bende haliyle kabul etmedim ve dava açtılar şu an tarih net belli değil fakat büyük ihtimal kaybedeceğim soruma gelecek olursak avukat tutmam mantıklı mı çünkü anlattığınıza göre hakim bilirkişinin lafına bakıyor bu durumda avukat ekstra boşuna bir maliyet mi yoksa tek başıma avukatsız mı katılıyım

• Sizede geçmiş olsun.

Hocam avukat aslında çok önemli. Eğer sizi savunacağına eminseniz. Ve elinizde azda olsa bir kanıt varsa önce bir gidip görüşün avukat ile.
    Benim avukat yazışma konusunda iyiydi ama davalara katılmıyordu (basit görüyordu benim davayı)

Ama elinizde kanıt yoksa
    Ve yazışmalarla kendim idare ederim diyorsanız tutmaya gerek yok.

Ve dedigim.gibi bilirkişi raporuna bakıp karar veriliyor.

Yerinizde olsam önce bir avukatla görüşürüm. Kazanabilirim ben kesin diyorsa avukat tutarım

Kaybedebiliriz diyorsa tutmam

Bu davanin sonunda kazananlar sadece avukatlar olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 16 Temmuz 2024; 16:3:41 >
  • demodemo42 D kullanıcısına yanıt
    Bu arada hiç bunalıp canınızı sıkmayın.

Evet haksız yere para odemek insana acı veriyor.

Süreç belki maddi zarar verebilir ama gerçekten 1.5 - 2 sene suruyor yaklasik dava odediginiz para motorun fiyatının yaninda basit kalıyor. Benden 200 e sattıgım arabadan 60 bin talep etmislerdi.

2 sene sonra araba 600 bin oldu 26 bin odedim.

Size önceki mesajımda bahsettiğim hususu bir sorun hocam dilerseniz

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bi danışıyım hocam çok teşekkur ederim.

Ne demek hocam rica ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.