Şimdi Ara

2. El Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni evlendim ve ilk defa kendime bir araba alacağım. Arabayı 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum ve çok sorun çıkartacak bir araba istemiyorum. Çünkü yaptıracak gücüm yok. 2 Seçenek bütçem mevcut anlatayım;

1- Öncelikle altın bozacağım ve bu tutar : 9500-TL ile 10.000-TL civarında bir değer etmektedir.

2- Kredi kullanmayı düşünüyorum ve krediyi 2 şekilde düşünüyorum. A-) 15.000-TL yada 16.000-TL Bireysel 36 AY vade B-) 20.000-TL yada 21.000-TL Taşıt 48 Ay şeklinde.

Yani 1- Seçenek 9500+15.000= 24.500-TL (Max 25.500-TL) Araç Devri+Plaka felan bütün masraflar dahil. Tüp yoksa tüp taktırma masrafı felan.
    2- Seçenel 9500+20.000= 29.500-TL (Max 30.500-TL) Bu seçenek taşıt kredisi ile olacağından Kasko mecburu olacak ve araç en az 2010 yılı olması gerekmektedir. Devir+Kasko felan bütün masraflar dahil.

1- Seçenek için öncelikle 2005 model ve üstü KM az bir araba istiyorum.
    *Nissan Almera 1.5 Tekna HB istiyorum ama temiz bir şey bulamadım.

2- Seçenek için 2010 model ve üstü KM az bir araba istiyorum.
    * VW POLO olabilir diye düşünüyorum ama bir model bulamadım ve bütçe buna tam yetmemektedir.
    *Hyundai Accent Era var modeli yüksek ve temiz bir araç ama hiç içim sinmiyor.

Arkadaşlar bu koşullarda bana önerebileceğiniz arabalar nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 Cruze alınabilir.

2. El Araç Tavsiyesi

quote:

2- Seçenel 9500+20.000= 29.500-TL (Max 30.500-TL) Bu seçenek taşıt kredisi ile olacağından Kasko mecburu olacak ve araç en az 2010 yılı olması gerekmektedir.
  • Dediğin araç güzel bende beğeniyorum ama kafama takılan Chevrolet Türkiye'de satışlarını durdurdu. Geriye dönük olarak 10 yıl parça desteği ve servis hizmeti vereceğini söylüyor. Türkiye'de satışı olmazsa zamanla servis ağı azalmaz mı sizce? Araç satılmazsa yan sanayisi de üretilmez değil mi?

Bunları arabadan anladığım için söylemiyorum. İlk defa alacağım için hiç bilgim yok sadece tahmin yürütüyorum.
  • Takaji T kullanıcısına yanıt
    2009-2011 MİTSUBİSHİ LANCER ÖNERİRİM.

2. El Araç Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Aralık 2014; 16:24:38 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Araç çok güzel çok isterim ama limit kurtarmıyor. Temiz 2010 modeli bile 30.000 den fazla. bu fiyata yok bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben de aynı seçim sıkıntıları arasındayım. Tahminen 25.000 civarı araç bakıyorum. İkinci elde aracını tekrardan bakıma sokman gerekeceğini de düşünürsek bütçenin hepsini kullanmamanı öneririm. Ekstra masraflar çıkabilir, ikinci el piyasası malum :)

Şimdiye kadarki araştırmamla 22-27 bin arası tavsiye edebileceğim araçlar:

Honda City

Mitsubishi Colt

Honda Jazz

Ford Fiesta (2006 ve üzeri)

Renault Megane 2

Aile aracı istersen Ford Ghia veya Opel Meriva'ya da bakabilirsin. Ben şu an temiz Opel meriva bulmaya çalışıyorum.

Kolay gelsin.
  • herkese iyi günler,25-26 bin civarında param var,araba almak istiyorum ama malum fiyatlar almış başını gitmiş.jazz yada city düşünüyordum ama bahsettiğim rakama onları bulmak zor.colt önerir misiniz? otomatik düşünmüyorum zira bendeki paraya sağlam otomatik bulmak çok zor.
    colt hakkında kısaca bilgi veren olursa çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ediyorum
  • Merhabalar. 4 yıldır fiat uno kullanıyorum. aracı yenilemek istiyorum. aklımda önce renault clio2 RXT HB var. fiyatlarıda 16-25 civarlarında. ama ford focus mk1 ve opel astra g hb nin fiyatlarıda hemen hemen bu civarlarda. acaba nasıl bir tercih yapmalıyım. Önceliğim yakıt ve bakım ekonomisi sonra konfor.
  • 48 ay için tüketici de çekebilirsin.Taşıt kredisine gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.