< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
piyasa değeri aracın 26.000 TL diyelim adam aracı 23.000 TL alıyor hemde 125.000km belki daha düşük. Bu araçların %80 200.000 KM den fazladır km düşürüp düşük fiyattan kerizlere ittiriyorlar.Gariplerim de düşük kmli araçlara bindiğini sanıyor.Araçta sorun çıkınca da vay efendim bu renault araçlar çok dandik aslında senin aracın dandik Sonra sen bir araç alıyorsun piyasa değeri 26.000 TL ben aldım 26.250 ooo pahalıya almışsın diyor. Baştan 2-3 bin tl fazla verirseniz o 2-3 bin tl size servise gitmemek olarak geri dönecektir. Araç alırken 1-2 fazla verin ilk veya 2 en faza 3 sahibinden alın ( sigorta şirketleri görüyor kaçıncı sahibi olduğunu ) öyle araçları alın km olarak bence 200.000 km kadar seçilebilir tabi km arttıkça fiyatın da düşmesi gerekir. araç alırken çok denk geldim 4-5 sahip geçmiş elinden 5 yıllık aracın hayatta bulaşmam öyle araçlara |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Takip |
Önceden yani ülkemizde 5 yıl öncesine kadar 100.000 km üzeri dizel araca sıcak bakılmazdi 2. Elde ama çok şükür şahlandik artık 500.000 km ye kadar yolu var gibi ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200bindeki araç 50bindeki araçtan daha iyi durumda olabiliyor, km tek kriter değil, o aracın nasıl kullanıldığı ve düzenli bakımlarının yapılıp-yapılmadığı önemli... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |