Şimdi Ara

2 El Araçlar Neden Bu Kadar Pahalandı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilani veren kazığı atma derdiyle yuksek fiyat çekiyor.
    Kimse almayinca goturup piyasanin altina galeriye veriyor.
    Satan da alan da zarar ediyor galerici kazanıyor.
    Onun yerine galerici karini ikiye bolseler herkes kazanacak.
    Mesela araba 32 bin , galerici 30 veriyorsa 31 e anlasacaklar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu piyasa düşmez hiç umudum yok.....
  • 3-4 yıl önce 2. el dip yapmıştı hatırlayanlar olacaktır. Yine olabilir ancak gerekli şartların (ÖTV, döviz kuru, kampanya gibi..) oluşması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Malum siteye değil,

Oto pazarna gidin. Erken gidin, kapıda esnaf yapışıp almandan anlaşıp bitirin. Adamlar kuruş para ödemeden aracılık yaparak ticaret yapıyor.

üzülerek söylüyorum, antalyada oto pazarı yok :( sanırım yok :( varsada tanıdıklarım olduğunu hiç söylemedi, oto pazarı yok dediler :(

sadece bakkal dükkanı gibi kapıda 5-6 araba duran galericiler var. onlarda 30-40 bin tl üzeri lüks araç satıyorlar hep. Arada 1 tane 15-20 bin tl lik 2. el birşey çıkıyor işte.

O malum siteye bağımlı kaldım :(

Bu arada antalyada Oto pazarı yerini bilen varsa Pm atarsa sevinirim saolun.

Bu arada cevaplar için çok saolun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArmagan -- 21 Mayıs 2014; 14:37:00 >
  • zzoorroo kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce fiyatlar çok iyiydi o zamanlar astra G kasa bakardım 16-18 arasına iyi arabalar alınabiliyordu şimdi 22-23den aşağı değiller
  • Çoğu enayi avcısı bir keriz yakalarsam satarımcılar.Yoksa kendileri de biliyorlar o arabaların o parayı etmeyeceğini.
  • b sınıfı baz donnaımlı arabalar 37den başlıyor 2. elde artacak tabi.
  • clio 2 1.2 motor hb alacam fiyatları felaket ya 15 16 ya alınan arabalar şuan 18 19 a çıkmış durumda ama aramaya devam bulunca alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailArmagan

quote:

Orijinalden alıntı: İsmailArmagan

Aslında sormak istediğim şu ? aslında kafama takılan ana konu.
    gerçekten az da olsa ucuzlama olur mu ? şu kışa doğru veya kurbandan sonra falan ? önceki yılları hiç takip etmedim ?

mayısın 28. inde 2 ele garanti diye birşey gelecekmiş, hatta bir konu vardı 28 mayısa kadar 2 el araba almayın diye.

28 mayıstan sonra az da olsa ucuzlama olur mu ? kışa doğru falan ? beklemek mantıklı mı ?

( NOT: 1-2 bin tl nin peşinde değilim ama, Döküntü bir araç almaktansa biraz daha temizi, 1-2 yıl daha yenisini alayım bunun peşindeyim.)

az da olsa indirim olmaz mı bundan sonra ?

Böyle bişi varsa ben sattığım araca 1 yılda garanti vereceksem fiyata 28 inden sonra daha da eklemem lazım, gerçi aracım temiz 2 yaşında ama olsun ne bileyim alacak olan adamı, nasılsa garantili alacağım der basar bozarım diyebilir

• Bence normal en ucuz sıfır araç 30000 tl yi geçti B sınıfı araçların boşu 50000 tl ye dayandı buda ikinci ele yansıdı olay bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Çoğu enayi avcısı bir keriz yakalarsam satarımcılar.Yoksa kendileri de biliyorlar o arabaların o parayı etmeyeceğini.

sizin mantığınızla asıl enayi avcısı sıfır araç satan bayiler oluyor... 40a 2. el dolu bi c sınıfımı yoksa bomboş bi teneke jant kibrit kutusumu...

unun fiyatı artsın ama ekmek fiyatı artmasın gibi bir durum olabilir mi.. sıfır araç fiyatına paralel olarak artış devam eder..

fiyat belirlemede baz alınan genelde yetkili bayi aynı araca aynı değerde ne fiyat yazmış ona bakar araç sahibide artı eksi aracına göre bir fiyat belirler..

bunlar bence daha iyi zamanlar 1-2 yıla emin olun her adam öyle sıfır araç alıp satamayacak...
  • geçen yıl sıfır alanlar kar etti ..misal kontak çevir yüzde 10-15 düşerdi şimdi yüzde 20 civarı arttı olay bu... ben de şanslı gruptan biri olarak artışı destekliyorum lakin bu gidişle son aracım olabilir
  • Adam fi tarihindeki toyotaya 27 bin mi istemis

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Adam fi tarihindeki toyotaya 27 bin mi istemis

niye öyle diyosun hocam onlar hikaye pardon efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Yemisim efsanesini hocam o paraya ne volvolar mazdalar mercolar alinir hic bilemedin dacia al modelli olur

• quote:

quote:

quote:

Yemisim efsanesini hocam o paraya ne volvolar mazdalar mercolar alinir hic bilemedin dacia al modelli olur

kesinlikle size katılıyorum diyorum ya bu aralar oylama yapalım forum üyelerinin çokça sahip olduğu başka bir aracı destane kasa diyelim misal ya da uydurma bişe patlasın gitsin fiyatı da 8 lıralk arabaya 25 -27 cekıolar ya onun gbı 3 e katlasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle size katılıyorum diyorum ya bu aralar oylama yapalım forum üyelerinin çokça sahip olduğu başka bir aracı destane kasa diyelim misal ya da uydurma bişe patlasın gitsin fiyatı da 8 lıralk arabaya 25 -27 cekıolar ya onun gbı 3 e katlasın

Benim fabia ya diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 23 Mayıs 2014; 2:58:51 >

• 1 sene içinde savaş çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gerek yok hocam efsane kasa daha da efsane olmalı alman araçları ve türevleri hep ucuz olsun ki binebilelim rahat rahat yoksa düşünsene astrayı vectraı passatı efsane yaptıgını 100 binin altında araç kalmaz o yüzden ben memnunum bu durumdan ucuza kalite...
  • söylemeden edemeyeceğim 1991 ylında aldığımız bisan beldesan marka bisiklet hala duruyor sorunsuz çalışıyor çalışmayan aksamı yok kuşaktan kuşaklara aktarıldı.. şimdi köy yolllarında tepiyor alıcı olursa he bu arada donanım lastik gidon ve sele o kadar ama sorun yok arıza sıfır çok tutuluyo çook tutun gelin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.