Şimdi Ara

2 El Araçlar Neden Bu Kadar Pahalandı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wave61

söylemeden edemeyeceğim 1991 ylında aldığımız bisan beldesan marka bisiklet hala duruyor sorunsuz çalışıyor çalışmayan aksamı yok kuşaktan kuşaklara aktarıldı.. şimdi köy yolllarında tepiyor alıcı olursa he bu arada donanım lastik gidon ve sele o kadar ama sorun yok arıza sıfır çok tutuluyo çook tutun gelin

yok be hocam :( 2 yaştan 20 yaşa kadar çok bisiklet tükettim, 3-4 taneside zaten çalındı. şu gazetenin verdiği bisan mıydı mountun cat miydi neydi onlardan 3 tane gitti.

bir tane çok ucuza aldım, görünüşü çok süperdi, çok geniş sepet yeri falan vardı. 5-6 bisiklet parası harcadım. inanmazsın ama ankaradaydım o zamanlar, soğuktan Gidon muydu neydi el tutma yeri bile kırıldı :( kaynak yaptırdım oda kırıldı yenisini taktırdım oda kırıldı. yok teker akordu yok bilyeleri dağıldı,,, araba gibi sorunu oluyor nerdeyse. hatta arabadan çoktu :(

soğuktan vitesler kitleniyordu, parçaları kırılıyordu... çok kötü malzeme satıyorlar bu bisikletçiler, 1 yılda tam 7 sefer arka teker bilyesi, göbeği değiştirtmiştim.

Bir arada yarış bisikleti aldım, 2. el çok güzel birşeydi, yolun ortasında tekeri patladı,,, birden pedala basınca ayağıma birşey oldu,,, okuldanda 1 hafta rapor aldım, kaslarla ilgili bir sakatlık olmuştu, 1 ay falan ayağımın üstüne tam basamadım. birden teker patlayınca pedala boşa basmış oldum... (sonra attım bir köşeye 1 yıl sonra teker değiştirdim lastik değil tekerin hepsini. 2 ayda öyle kullandım bu sefer bisikletin önü kırıldı, koptu resmen. ön çatal diyorlar. direksiyonu tekere bağlayan yer. sonra hurdaya verdim gitti sinirden. )
    _________

en son çok kaliteli aldım Toy's rus tan O da antalyaya taşınınca ev giriş kattaydı, balkona kalın zincirle kitledim :( bisikleti çalamayınca koltuğu çalmışlar mandallıydı koltuk 100 tl ye yakın bisiklet koltuğuna gitmişti o zaman inanmazsınız ama borusu kalındı., sadece boruyu bulmaya 100 tl gitmişti 6 yıl önce :( parçaları çok iyiydi,, standart bisikletler gibi değildi.. :(

Yani için açığı büyük boy olanlardan 8-9 bisiklet değiştirdim toplam, bir faydasını görmedim,,, yıllarca bisiklet kullandım sadece alt bacak kasları gelişti,,, kilo verdirtmedi aldırtmadıda.

Pis yollarda yağmur çamur, bisikletçiler, sanayiler, kalitesiz bisiklet parçaları. çekilmiyor. bir arabadan daha masraflı oluyor 7/24 veya günde 3-4 saat düzenli binince.

En basiti, ben bisikletin arka tekerin göbeğini 8 yıl önce 25 tl ye yaptırıyordum en kötüsü en kalitesizi 25 tl ye yaptırırken ben,
    YAN KOMŞUMUZUN kapıda kalan gitmeyen eski model opel astrasını 2 km sanayiye itmiştik =) 10 tl ye sanayide halletmişlerdi :) :) :)

NOT: Bisikletin sağlık açısındanda bir faydası olmadı bana. hiçbir faydası yoktu. ne kilo verdirtti nede sağlığımı korudu ( çünkü günde 10 km falan gidiyordum ortalama. 10 kmde faydası yoksa yoktur. Bir ara bu bisiklet konusunu derleyip toplayıp Bir konu açayım baştan sona =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArmagan -- 24 Mayıs 2014; 19:06:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.