Şimdi Ara

2.EL DİSCOVERY SATIS FİYATI NE KADARDIR ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende satmayı düşünüyorum 450 ye isterse +30 TL te sandisk 32gb class 10 hafıza kartı veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BASKA FİKRİ OLAN VARMİ ? ALİCİ BULUR MUYUM SİZCE :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb 615 liraya sıfırı varken kim 2. elini 500 liraya alır ki?
    telefon ne kadar temiz olursa olsun max 450 anca eder belki etmez, sen 500ün üstüne 100 lira daha koyup sıfırını almak varken 2. el alır mısın? sonuçta kullanılmış ELEKTRONİK ürün bu
    500e satarsan şanslısındır
  • Gercekten arkadas bildiginiz hayal hırsızı cıktı :) Haklısınız daha iyisi yok ama satıp Elite almak istiyorum biraz ac gözlülük ama öyle işte Tesekkur ederim yorum ıcın
  • sen 450 den talipsin sanırsam. kendin satacak olsan yine 450 mi isteyeceksin acaba?

1 hafta önce sattım 500 e 1 aylık cihazı. 450 liraya satmam yedek yaparım daha iyi.
  • 400-500 tl civarı kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

sen 450 den talipsin sanırsam. kendin satacak olsan yine 450 mi isteyeceksin acaba?

1 hafta önce sattım 500 e 1 aylık cihazı. 450 liraya satmam yedek yaparım daha iyi.

kullandıgım cihazlar imzamda mevcuttur ve galaxy s'ten beri (galaxy s dahil) trde satışa çıkmadan sıfır satın aldım
    amacım kesinlikle muhalefet değil ama cihazın sahibi oldugunuzdan fanboylugunuz ister istemez var
    1 hafta önce o fiyata sattıysan yukarıda yazmış oldugum gibi şanslısın
    sende yedek yap o zaman isteyen istediği fiyata satar, adam 2. el discovery kaçtan gider diye yazmış bende yorumumu yaptım 500den satarsan şanslısın dedim, birşey mi dedim?
  • Birsey demedik kardesim gorusun yorumun icin hatta elestrin icin bile cok tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.