Bildirim
2.EL DİSCOVERY SATIS FİYATI NE KADARDIR ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurcemkobala
Arkadaslar 24 ekimde aldıgım Discovery mi satmak gibi bir düşüncem var ...
Kacıncı parti bilmiyorum ama custom romarda hic sorun yasamıyorum.
Pilide gayet iyi durumda.
Herseyiyle birikte telefonumu sizce kac civarına satabilirim Yardımcı olursanız sevinirim...
0 ayarinda 4 gb pazarlikli 530
16 gb pazarlikli 560 a koyun pazarlikla ucuzlatirsiniz bizim.halkimiz pazarliksiz tuvalete bile girmez -
Ahaha haklısnız pazrlıksız sakız almaz bizim millet :D Pazarlıkla ne kadara satılır acep :) -
quote:
Ahaha haklısnız pazrlıksız sakız almaz bizim millet :D Pazarlıkla ne kadara satılır acep :)
Valla hocam 50 lira oynatin veya oynatmayin buda pazarlik kuvvetinize bağli -
Pazarlık sünnet be kardesim :) Eyvallah alaka icin ..quote:
Orijinalden alıntı: AnıllGüderquote:
Ahaha haklısnız pazrlıksız sakız almaz bizim millet :D Pazarlıkla ne kadara satılır acep :)
Valla hocam 50 lira oynatin veya oynatmayin buda pazarlik kuvvetinize bağli
Alıntıları Göster
-
4gb 500 tlye sattım, alan da çok memnundu.quote:
Orijinalden alıntı: MASMiF
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
300 tl veren veya galaxy ace ile birebir takas isteyenleri takma kafaya, çok geliyorlar -
Ben geçen 2 telefoncuya sordurdum. İkisi de anlaşmış gibi 350 dediler. Çok dokundu. Telefonu aldım adamın önünden, başımı öne egip usulca ayrıldım oradan. -
Hocam telefoncular telefondan kar edebilmek için her zaman ucuza alırlar dediğim gibi s4 falan bile 700-750 tlye alınıyor telefoncular tarafından -
Sana 400 - 450 teklif edecekler sen 530 liraya ilan verip 500 liraya satacaksın. Tabi temiz ise. -
Tamam ucuza alırlar ama bunlar da öldürdüler resmen. 350 liraya bu ayarda başka bir telefon var mı? O uyduruk Samsung ace serisine istiyorlar bu fiyatı. -
480-520 arası bir şeye giderquote:
Orijinalden alıntı: superminator
Tamam ucuza alırlar ama bunlar da öldürdüler resmen. 350 liraya bu ayarda başka bir telefon var mı? O uyduruk Samsung ace serisine istiyorlar bu fiyatı. -
İlgi icin tesekkur ederim :) Bakalım nasıl olacak Telefonum sıfır ayarında ve 4 aylık bile degilmiş ben daha fazla sanıyordum full herseyiyiyle uygun bir meblaya koyarım sahibinden.com a :) Bana 400 verdi bir telefoncu biraz sasırdım ama verdi işte :) Neyse bakalım ne olucak Alıcılarımı bekliyorum :D :)quote:
Orijinalden alıntı: so be it
480-520 arası bir şeye gider
Alıntıları Göster -
telefonla ilgili bir sıkıntı mı var ? Bende arkadaşlara katılıyorum telefon bayileri fiyatı düşük olarak alıyor üstüne 50-100 tl koyarak satıyorlar adamlar kar yapıyor. Bence sahibinden ya da hepsi burada gibi sitelerde satışa sunabilirsinquote:
İlgi icin tesekkur ederim :) Bakalım nasıl olacak Telefonum sıfır ayarında ve 4 aylık bile degilmiş ben daha fazla sanıyordum full herseyiyiyle uygun bir meblaya koyarım sahibinden.com a :) Bana 400 verdi bir telefoncu biraz sasırdım ama verdi işte :) Neyse bakalım ne olucak Alıcılarımı bekliyorum :D :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: superminator
Ben geçen 2 telefoncuya sordurdum. İkisi de anlaşmış gibi 350 dediler. Çok dokundu. Telefonu aldım adamın önünden, başımı öne egip usulca ayrıldım oradan.
Bana dedl 300 diye, ne guzel ticaret lan sizinki diyip cıktım arkamdan bagırıyodu -
Allaha cok sukuır hicbirsıkıntısı yok Elhamdulillahb :) Tesekkur ederim :) -
bence internetten satarsan daha karlı çıkarsın bencequote:
Allaha cok sukuır hicbirsıkıntısı yok Elhamdulillahb :) Tesekkur ederim :) -
Eyvallah :) -
Telefoncuya telefon satılmaz. Nete ilan verir kullanıcıya satarsın. -
Tesekkur ederim en iyisi netten satmak :) -
arkadaşlar netten satan arkadaşlar lütfen telefonu ucuza satmayın 500 den aşşağı inmeyin ki piyasası ölmesin herkes kazansın :)quote:
Tesekkur ederim en iyisi netten satmak :)
Benzer içerikler
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- telefondan bilgisayara müzik aktarma
- arama kendi kendine kapanıyor
- supersu root kaldırma
- telefonun feneri neden çalışmaz
- google deprem uyarı sistemi
- türkiye"de üretilen telefonlar
- era 30 fiyat
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X