< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İkinci El Clio, İkinci El VW nin yan markası olan ibizayı corsadan iyi yol tutuyor ve konforlu diyerek önerenler neyin kafasında ?
|
Ya ben son 15 aydir Corsa kullanmiyorum ya da siz araci tam test etmemissiniz. Bu aracla 200 km/h hiza kadar ciktim.(1.3 CDTI 95 HP) 180 ile hafif virajlara girmisligim de var, daha keskin virajlara da 100 ile girebiliyorum. Hasili bu aracin yol tutusu bu kadar iyi olmasa ne virajlara boyle girebilirim ne de bu kadar hiza cikacak cesareti gosterebilirim. Konfor konusu kisiden kisiye degisir; ancak i20'den daha konforlu oldugunu soyleyebilirim kendi adima. 1.92 boy 102 kg biri olarak i20'nin koltuklari hem kazik gibi hem de dar. Suspansiyonlar biraz serttir o nedenle aracin altinda ne var ne yok hissettirir. Opel'in genel suspansiyon anlayisi bu; Astra da, Insignia da, Mokka da bu sekilde. |
Daha kalitesizlerini bulamadınız mı? Dacia, tata falan da önerseydiniz tam olurdu. |
Yorumların hepsini okudum.
Karoseri dengesiz, kule gibi araçmış Corsa(!) Opel Corsa yol tutmuyormuş(!)... Daha neler. Kullanmasak inanacağız. Sizin o yol tutmuyor dediğiniz Opel, bahsettiğiniz Vw,Seat,Renault,Skoda vs. araçların içinden geçer. Premium segment harici yol tutuş olarak lider Opeldir. |
Bence şu piyasa koşullarında iyi fiyat,
tek düşünmeniz gereken tam otomatik şanzımanı nedeniyle yakıt ekonomisi sunamaması olmalı ama bunun karşılığındada uzun süreli, sorunsuz (her arabada sorun çıkabilir ama bu arabada sorun yaşama ihtimaliniz bir çok rakibinden daha az) sıkıntısız ve konforlu olarak kullanacağınız bir araç olur. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 27 Ekim 2017; 11:49:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Ekim 2017; 9:15:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 27 Ekim 2017; 9:2:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Ekim 2017; 9:26:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 27 Ekim 2017; 9:43:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |