Selamlar, iyi forumlar
25k ya kadar bir laptop ihtiyacım var
- Word , pdf okuma, PowerPoint sunu hazırlama, internette sorunsuz gezme, film dizi izleme
- Uzun ömürlü
- Şimdiki laptopumun aşırı yavaşlığı beni illallah ettirdiği için uzun ömürlü kullanımda olabildiğince hızlı olması
- Freedos olmayacak kendinden Windows yüklü oluyor mu bilmiyorum ama olsa çok iyi olur bir an önce alıp kullanmam gerekiyor çünkü
- Kısaca genel olarak iş odaklı kullanılacak bir laptop arıyorum yardimci olur musunuz
43 inç TV Tavsiyesi
Herkese iyi forumlar,
43 inç, 4k özellikleri olan, kullanım amacı normal tv kanalları izleme ve internetten / uygulamalardan dizi film izleme üzerine olacak.
Bütçe max 12.000 tl
Marka olarak da tv yi aldıktan sonra garantisi bitse de bitmese de yetkili servisinde rahatlıkla muhatap bulabileceğim bir marka olmasını önemsiyorum
Uzun ömürlü olmasını tercih ederim
Bu özelliklerde tv tavsiyesi olabilen değerli forumdaşlarımın yorumlarını bekliyorum
VW POLO KIŞIN KLİMA ÇALIŞMAMASI
İyi forumlar herkese, 2012 model polo sahibiyim klima Manuel
Hava sıcaklığının 2 3 derecelerde seyrettiği geçen günlerde aracın klimasının çalışmadığını farkettim. Aracın kitapçığını inceledim orada 4 derecenin altındaki dış ortam sıcaklığında klima çalışmaz gibi bir ibare yer alıyordu. Ben yine de sanayiye bir klimacıya gittim klima gazı azalmış onu tamamlattım, usta klima kompresöründe bir sorun olmadığını vw grubu araçlarda dış ortam sıcaklığı 4 5 derecenin altına düşünce klimanın kendi kendini deaktive ettiğini söyledi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı aracın camları buglaninca klima sayesinde çok çabuk çözülüyordu kış geldi diye yarı görüşle mi trafiğe çıkacağız 😅
Herkese iyi forumlar,
Sorunu anlatacak olursam; evde kullandığımız internet 3 yan odadan itibaren çekmiyor bunun için kullanabilecegim bir wifi sinyal güçlendirici önerisi verebilir misiniz ?
Kullandigim internet 20 mbs hızda ve fps tarzı oyunlar oynamıyorum genellikle dizi film izliyoruz dolayısıyla öyle hızı ama hiç düşmesin demiyorum ama tabi film/diziyi de 1080p de donmadan oynatabilecek olsun 😅
Genel piyasaya çok hakim değilim max bütçe 300-350 aralığı
Şimdiden okuyan - cevap veren herkese teşekkürler
SoloTürk Store gibi mağazalar??
|
KZ nin iki kulaklığı arasında kaldım
|
Uludağ Tıp
|
Uludağ Tıp Düşünenler
|
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.583 (Bu ay: 295)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar