Şimdi Ara

Huawei P20 .pro mu Samsung Galaxy S9+ mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alacağım telefonu yaklaşık 4-4.5 sene kullanacağım dolayısıyla bu süre zarfında gerek donanımsal gerekse güncelleme olarak beni hangisi daha az üzer. Kamerada fotoğraf performansı yeterli benim için ayrıca tasarımsal olarak da şık durması önemli. Şarj konusunda ise günlük kullanımda ise gün içinde bir kere şerj etmem yeterli olsun. Sizin önerileriniz nedir ?

• S9+ kullanıyorum ve önermem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gannicus kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • Bu fiyatlarda android telefon almak bana mantıklı gelmiyor. İphone 8 Plus almanı öneririm.
  • Mr.Mitokondri kullanıcısına yanıt
    ios’dan geçtim öcelikle. Telefonun bazı sorunları var örneğin çektiği fotoğrafları güzel çekmiyor ve şahsi fikrim telefon çok da güzel fotoğraf çekmiyor. Ekranı çok güzel olmasına rağmen çok uzun olduğu için güzel bir kullanıcı deneyimi sunmuyor. Telefon pratik insanlar için uygun değil.

Öte yandan huawei p20 pro gerek kamera gerekse arayüz olarak daha kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. S9+’ın eğimli ekranı bile tek elle pratik kullanım sağlamıyor. Mesela elin oraya değiyor ister istemez ve telefon orayı algılıyor. Vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

ios’dan geçtim öcelikle. Telefonun bazı sorunları var örneğin çektiği fotoğrafları güzel çekmiyor ve şahsi fikrim telefon çok da güzel fotoğraf çekmiyor. Ekranı çok güzel olmasına rağmen çok uzun olduğu için güzel bir kullanıcı deneyimi sunmuyor. Telefon pratik insanlar için uygun değil.

Öte yandan huawei p20 pro gerek kamera gerekse arayüz olarak daha kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. S9+’ın eğimli ekranı bile tek elle pratik kullanım sağlamıyor. Mesela elin oraya değiyor ister istemez ve telefon orayı algılıyor. Vs vs
    samsung telefonların sar değerleri çok iyi,
    diğer telefonlar maşallah baz istasyon gibiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 12 Haziran 2018; 13:13:11 >
  • S9+ daha iyisi şu anda yok 4-5 sene.kullanirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba , almak istediğiniz bir telefon modeline ayırmış olduğunuz bütçe nedir ?
  • Bu paraları vereceksen bekle yeni iphone alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.