Şimdi Ara

2.el en kolay satılan araç hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
17.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YunTi

1 ay a yakın süredir araştırma yapıyorum, ancak bana uygun bi araç hala bulabilmiş deilim. 206 hdi almayı düşündüm, cok sorun yaratıyor dediler. vw polo almayı karar verdim şuanda araç yok 2.5 ay sonra geliceğini solediler, zaten 1 sene kullanıp satıcam 2.5 ay beklemem saçma olur. şimdi honda jazz düşünüyorum, bu aracı fazla değer kaybetmeden , kolay satabilirmiyim sizce? veya 30 milyara önerebileceğiniz araç varmı? yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Yuh o zaman da bekletiyolarmış Vw politikasıymıs....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde golften daha hızlı satılan bi araç duymadım daha
  • Ford, Passat, Renault araçları, corolla tarzı markalar kolay gider...
  • cevap net corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: YunTi

1 ay a yakın süredir araştırma yapıyorum, ancak bana uygun bi araç hala bulabilmiş deilim. 206 hdi almayı düşündüm, cok sorun yaratıyor dediler. vw polo almayı karar verdim şuanda araç yok 2.5 ay sonra geliceğini solediler, zaten 1 sene kullanıp satıcam 2.5 ay beklemem saçma olur. şimdi honda jazz düşünüyorum, bu aracı fazla değer kaybetmeden , kolay satabilirmiyim sizce? veya 30 milyara önerebileceğiniz araç varmı? yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Yuh o zaman da bekletiyolarmış Vw politikasıymıs....

VW nin musteri hizmetlerini begenmiyorum, bana denk gelenler nedense hep ilgisizdi.
    Suanda yurtdisinda yasiyorum, burdaki VW de durum ayni.

• 1. golf
    2 astra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.