Şimdi Ara

2.el en kolay satılan araç hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
17.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir araç almayı düşünüyorum, bu aracı yaklaşık 1 sene kullanıp satacagım için kolay satılan bir araç olması gerekiyor (seneye yurt dışına gidiyorum). bu şartlar altında 25 milyar civarında (2.el olabilir) nasıl bir araç önerirsiniz? 1 sene için araç alma demeyin bende araba hastalığı var

• VW Golf veya Opel Astra öneririm, her iki modeli de 2.elde çabuk elinden çıkarabilirsin.
  • corolla
  • peugeot 206 olabilir
  • vw serisi araclar ve opeller kolay satiliyor diye duymustum galerici yakinimdan
  • tek kelime ile VW !!! cep telefonunda nasil Nokia beklemeden cok ii fiyata elden cikiyor ayni sekilde VW turkiye piyasasinda boyle olmus ... Mesalaa Amerikan piyasasinda Honda ve Toyotalar 2 .el de en cok prim yapan araclardir... Ulkelere gore boyle tutulan arabalar var... dedigim gibi Turkiye icin VW
  • Yaa arkadaşlar piyasaya göre deyilde birazda

zevkinize ve ihtiyacınıza öre araba almayı deneseniz

yoksa otomobilin prim yapmak vesayre işere para yatırmak yerine

gidin arsa alın satın daha fazla para bırakıyo

alacan 5yıl kullancan sonra satcan bundan kazanc elde edecen bence boş şeyler

mesela bir skoda formeni aldık 900 milyona satıık 4,5 milyara

ama 4 senede eflasyondan dolayı fiyatı artı ve elden satık

biz oo arabanın piyasa sı yuzunden deyil sw olması ve servisi yanımıız da oldugundan adık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar c 3 falanda prim yapıo 2.eli baya ii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART

bu aralar c 3 falanda prim yapıo 2.eli baya ii.

PRİM???????? Abi ART iimisin?

Honda nın sorunsuz,az yakan,performanslı arabalar olduunu herkes bilie...Yeni kasa Civic öneririm....
  • arkadaşlar bence 2.el enkolay satılacak olan araçlar...türkiye şartlerına uyan parçası çok koly bulunabilecek vede parçası fazla pahalı olmayan az yakan araçlar en çabuk satılan araçlar ama(türkiye şartlarında) yanlışsa söleyin arkadaşlar.böyle bir ülkede yaşadığımız için bunlar gerekiyor..
  • ford, corolla bariz şekilde kolay gidiyordur
  • Renault ve VW...
  • ne primi ne c3 ü ya anaaa benim kafa gitmiş ulan citroenide hiç sevmem ha bitek c4 ü işte biraz alah allah

bence satılabilcek araç lar renaultların geneli iyi 2.eli mesela vw lerde iyisanırım 2.elde.
  • ortalama piyasa fiyatının yüzde 10 altında verdiğin her araç kolay satılır.

bitti artık broadway lerin,şahinlerin pirim yaptığı dönemler.

sadece aldığın araç boyanmış olmasın,kaza neticesinde değişeni olmasın.

mesela trafikte en çok dolaşan araçlardan biride focus ama 2004 ghia sedan 2 ay önce 24 milyara verebildik.bu aracın satış fiyatı 34 milyardı alındığında.daha 1 yaşındaydı.
  • iki tane dogan slx al (ölüsü para)!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

iki tane dogan slx al (ölüsü para)!

Gerçekten de 2. elde Şahin ve Doğanı tek geçerim.
    ww, ford, reno, opel'ler çok düşüyor 2. elde.
    17-18 milyara pırıl pırıl focuslar var, 18 milyara bir önceki seriden golfler-16 milyara passatlar var, 20'ye yeni megan, bir önceki seriden 14 milyara laguna var.
    insanın içi yanıyor. 30 000 $'a alınmış arabalar 10 000 $'a gidiyor. O da satılamıyor bile.

Japonlarda 2. el daha iyi. İkinci elde az düşsün dersen; Nissan, Toyota, Honda, Mazda veya Mitsubishi al derim.

• 1 ay a yakın süredir araştırma yapıyorum, ancak bana uygun bi araç hala bulabilmiş deilim. 206 hdi almayı düşündüm, cok sorun yaratıyor dediler. vw polo almayı karar verdim şuanda araç yok 2.5 ay sonra geliceğini solediler, zaten 1 sene kullanıp satıcam 2.5 ay beklemem saçma olur. şimdi honda jazz düşünüyorum, bu aracı fazla değer kaybetmeden , kolay satabilirmiyim sizce? veya 30 milyara önerebileceğiniz araç varmı? yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • getz al o paraya
  • getz de fazla talep var sanırım, sırada bekleyen cok varmış, bu ne kadar dogru bende bilmiyorum, banada bir arkaşım söledi. ayrıca getzi kullanma fırsatım oldu açıkcası cok beyenmedim. ama fiyatına göre iyi bi araç. sıra beklemeden alıcaksam getzide tercih edebilirim.
  • Palio 1.6 hl 9,5milyar diyim eski para ile almaya değer bence ama motoru çok kuvvetli olduğundan fazla yakıyor orası var birde ama şuda var lpgli alabilirsin sanırım.Benzinde 100kmde 8,9 yakıyor depo kapasiteside 48 lt.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.