Şimdi Ara

Sizce ikinci eli en hızlı araçlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir arkadaş ortamında ki muhabbeti sizlere taşımak istedim.
    Konu: "hangi ikinci el marka/modeller hızlı satılıyor"

Ben Renault Fluence, Clio - Fiat Egea, Linea - Kia Rio gibi araçların çok daha hızlı satılabileceğini iddia ettim, bir yandanda bir arkadaşım bu araçların ikinci elinin çok fazla olduğu için zor satılacağını söyledi. Aslında söylediği şey mantıklı geldi ama ülkenin şartları düşünüldüğü zaman bir çok sebepten dolayı bu model araçlar daha çok hitap ediyormuş gibi geliyor bana.
    Biz iki arkadaş işin içinden çıkamadık, çünkü ikimizinde söylediği şeyler birbirimize mantıklı geldi.

Sizce bu araçlar ikinci elde hızlı mıdır? Ya da sizin tecrube ettiğiniz, duyduğunuz, gördüğünüz ikinci eli çok daha hızlı araçlar var mıdır?
    Bende sizlerin fikirlerini merak ettim. Mobilden yazdığım için yazım hatalar olabilir, affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 eli en az değer kaybeden araçlar wv,Toyota,Honda, Ford...Hızlıdan kastınız talep gören anlamında ise doğal olarak piyasada çok bulunan ülkemizde üretilen yerli araçlar düşünüldüğünde yorumunuz doğru

• Opel astrayı 1 ayda istediğimiz fiyata satmıştık. Fiestayı 3 günde satan vardı forumda

• Broadway

• kırsal kesimlerde şahin, broadway, toros. şehirlerde astra g, focus 1, golf 4, civic. Bu arabalardan birine ederinde fiyat istiyorsan pazarda 1 saat sergiletmezler.
  • İkinci eli en hızlı araçlar temiz araçlardır.Markası ne olursa olsun araç temizse cabuk satılıyor...

• Lancia deltayi 1 haftada sattım.Satilmaz denen araçlarım oldu en geç 1 ayda sattım.Onemli olan aracın tercih sebebi olacak şekilde fiyatının uygun tutulmasıdır.Her arac satılır hızlıca yoksa.Ama atıyorum golf satiyorsunuz, araca örnek olarak 80 bin istiyorsunuz diyelim.Eger 80 bine 30 tane ilan varsa araci satmanız tamamen şansa bağlı uzunda sürer kısa da.Ama 78 derseniz alacak olan kişi sizi tercih eder ve hemen satarsiniz :).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skoda fabia yı ilana koyduğum gün içerisinde alıcıyla anlaştık aracın modeli kadar kaza boya ve kmde önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

2. eli en hızlı araçlar Megane,Talisman,koleos,symbol,Clio dur.Bu araçları pazar satılığa koy aynı gün satılır.

Hiç koleos sattiniz mı? Yada satan birisi ile tecrübelerini paylaştınız mı?

Çok merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

2. eli en hızlı araçlar Megane,Talisman,koleos,symbol,Clio dur.Bu araçları pazar satılığa koy aynı gün satılır.

Çok merak ettim?

Evet sattım ve paylaştım artık mesajlarımı alıntılamaktan vazgeçin! :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Çok merak ettim?

Evet sattım ve paylaştım artık mesajlarımı alıntılamaktan vazgeçin! :/

Haklısınız herkesi muhatap almamam lazım. Ama bazen bazıları o kadar serbest atıyor ki dayanamıyor yazıyorum.

Atıcı diye sizi kast etmedim üstünüze alınmayın.

• 2010 yılında bayiden 32.000 TL'ye Titanium X paket Ford Fiesta almıştık. 3 ay sonunda 6000 kmde malum siteye 32.750 TL'den ilan verdim. 1 buçuk saat sonra abinin biri 200 TL kapora vermeye geldi, ertesi gün de satışı yaptık. Bu da böyle bir anımdır :)
  • Passat ve jetta kadar Jet hızıyla satılan araç görmedim.

• Golf 5te kışın ilk seferinde ölücüler yüzünden bıkıp bir haftada ilanı kaldırmıştım, yaz başı akşam ilan verdiğimde ilan verdikten 15 dakika sonra mesajlar geldi, ikinci mesaj atan arkadaşla anlaştım ertesi sabah satış tamamlanmıştı. Diğer vw modellerinde de arkadaşlarım kolayca iyi fiyatşara sattılar. İkinci elde millette vw manyaklığı var, hele golf olsun b..ka sıvanmış olsun yne atlıyortlar nasıl bir hastalıksa.

Benim düşünceme göre her mal satılır, yeterki fiyatı doğru olsun ve bakımlı olsun. Bir de bahar yaz ayları araç satmak için ideal. Kışın millette indirim beklentisi yüksek oluyor bayiler sıfır araçlara indirim yaptığından, vatandaş da aracına indirim yapsın istiyorlar.
  • Passat-civic
  • Bilimum vw modelleri, tüm renault, fiat, hyundai, opel, ford, toyota ve honda nın b ve c segment araçları en hızlı satılanları gibi.

• Vw net.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.