Şimdi Ara

2. El Araba Güvenli Bir Şekilde Nereden Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sosyal medyada önümüze düşen malum ekspertiz fenomenlerinin videoları dolayısıyla araba alım satımlarında vatandaşın ne kadar dolandırıcı olabildiğini az çok biliyorsunuzdur.

Bir de ben aracın iç aksamındam hiç anlamam.

İş değişikliği sebebiyle iş arabasından oldum ve araba almam gerekli.

700-800 K civarı bir araç bakınıyorum.
    ( Araç tavsiyesi de alabilirim )

Vatandaştan satın almak istemiyorum, güvenmiyorum.

Ancak bir sürü 2. El araç sitesi var. Hangisi garanti verir, arkasında durur, sağlam araba satar vs. pek bir bilgim yok.

Borusan, Koç vs. gibi bilindik markalar da var işin içinde.

Tercrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun olurum.

Hangi Kurumsal 2. El araç satış şirketi sizce en iyisi ? Nedenini de belirtebilir misiniz lütfen ?

İyi günler dilerim.

• Bu civarlarda toyota auris 1.6 otomatik bakabilirsiniz sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforlu bir modeldir,

Örnek ilanlar:

https://www.sahibinden.com/s/S8NQEfXH

https://www.sahibinden.com/s/Iarvmry9

https://www.sahibinden.com/s/5yfxrbh8

• Zor soru 2. El firmaları ile ilgilide birçok şikayet var. Dod, otokoç, carvak, otoplus vs diye gidiyor garantili satış yapanlar.
    Ama bu gibi firmalardanda fazlası ile şikayet var bilginize.
  • Bu işin kurumsali, bireyseli yok arkadaşım.
    Her yerde ayrı pislik ayrı bir yalan dolan var.
    Keşke vakit olsa da bu noktada tecrübelerimi anlatabilsem ama ben anlatmaya başlasam buradan köye yol olur.

Sana sadece şunu söyleyeyim kimseye güvenme ve eşeğini sağlam kazığa bağlamaya çalış otomobilden anlamıyorsan bu noktada tecruben eksikse kesinlikle ucuzun peşinde koşma, kimse sana ucuz arabayı bırakmaz.

İlla ikinci el araç alacaksan ilk sahibinden ve servis bakımlı olanlara yönel, arabadan öncede sahibine yoğunlaş, insanlar hakkında biraz tecruben varsa zaten sahibinden anlarsın o arabanın alınıp alınmayacağını.

Gelelim tavsiyeye 800.000 liralık bir bütçeden bahsetmişsiniz manuelde olur derseniz gidin sıfır Egea 1.4 alın geçin 200.000 liraya da 12 ay vade farksız taksit var. Bu krediyide kullanarak biraz daha üste cikabilirseniz urban veya lounge alabilirsiniz. En azından 3 yıl muayene, 1 yıl bakım, 3-5 yıl lastik derdiniz olmaz, orası burası bozulsa garantiden yaptırırsiniz.

• Bir arkadaş sıfır egea tavsiye etmiş. Aynen katılıyorum.

İlla daha dolu bir ikinci el araç için ise mutlaka kurumsal satış noktalarını tercih edin.

Asla bireyden (sahış, alsatçı vs) ucuz diye kar edeceğim diye oltaya gelmeyin.

Kurumsal bayilerden fatura karşılığı ikinci el araç alın.

• Merhaba! İkinci el araç satın alırken karşılaştığınız durumları ve aklınızdaki soruları çok iyi anlıyoruz. Ne gibi ihtiyaçlarınız olduğunu bir de sizden duymak istiyoruz.

Sadece 1 - 1.5 dakikanızı ayırarak, deneyimlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Bu kısa anketle, sizin gibi araç alıcılarına daha iyi yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Katılımınız çok değerli, şimdiden teşekkürler! 🙏

nkete buradan ulaşabilirsiniz:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.