Gaziemir'de Eren Otomotiv var. Bayağı ikinci el araç baktım ama almadım. Araçları güzel. Yalnız ikinci el araba alışlarında düşük fiyat veriyorlar. Bir bakın derim.
Ben sahibinden com dan aldım.Galerileri cok gezdim ama arabaları susleyip susleyip yuksek fiyatlar almıslar.Size tavsiyem once bu forumu cok guzel okursanız piyasayı zat en ogrenirsiniz...
internet + gaziemir otokent özellikle pazar günü otokent bölgesi oto pazarı..
gaziemir'den araç alınmaz, civarda düzgün galeriye rastlamak çölde şelale bulmak gibi...
internet veya kemalpaşa oto pazarına bakılmalı bence... özellikle kemalpaşada erken saatlerde sahibinden düzgün araçlar bulmak mümkün...
otokente gitme de nereye gidersen git. otokentte çok çakal var..tecrübeyle sabittir.allah düşürmesin onlara. netten şaşma.sahibinden olsun.araba yüksek modelse servisine sok ekspertiz raporunu al kafan rahat etsin
illaki toplu bir yerden araç bakacaksanız kemalpaşa pazarına gitmenizi tavsiye ederim. gaziemirdeki pazar %99.9 galericidir.
ben 1 kez galeriden araba aldım Allahtan iyi çıkmıştı ama çevremdekileri ve tanıdığım galericilerin neler yaptığını gördükçe sahibinden almayı veya 0 km almayı tercih ettim.
mutlaka ekspertiz raporu, motor kompresyon testi vs. yaptırın. aşınmalar normal düzeydeyse alırsınız.