Şimdi Ara

İkinci el alırken araç kaç yaşında olmalı en fazla ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el araç alırken sanayiye fazla uğramamak fazla sorun yasamamak adına en fazla kaç yaşında araç alınır ? 4-5 yaşında b sınıfı bir araç mi yoksa yaşlı d sınıfı bir araç mi almak daha mantıklı aynı paraya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.U.N.O -- 16 Ağustos 2019; 21:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-5 yaş en fazla, mümkünse garantisi devam eden bir araç..

Ben araç ararken düşüncem buydu. Baktım onlar da sıfır fiyatı istiyor, sıfır aldım.

• Yaştan ziyade aracin nekadar yol yaptigi onemli ama genel olarak genc olan arac daha az bas agritir

• Önemli olan modelin kronik sorunları,bakımları ve geçmişte kazası varsa bunun mekanik etkileri.

Yaş belki bunlardan sonra gelir.

• 2 yaşında canı cıkmış araçlar oluyor. Yaş bir kriter olabilir belki ama arabanın yorulup yorulmadığına bakmak gerek.

• Aracın dişi çıkmış olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşa göre araç almak saçma, örneğin 95 model e36 kasa bmw alırsınız sorunlarla boğuşursunuz yine aynı model Toyota alırsınız hiçbir sorun çıkarmaz. Kısacası aracın modeli ve kronik sorunları önemli birde nasıl bakıldığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela 30 bin km de 2007 model. Son 5 senede otoparkta yatan araç alınır mı?

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    alınır. kayışlar, yağı, soğutma sıvısı, fren hidroliği, lastikleri değiştirilir binilir.

• Yaşla ne alakası var ?? Kim kullandı ??? Kaç kişi ??? Nerede kullanıldı ??? Bunlar önemli.....Araç var 3 yıllık 60.000 de hayvanların elinde canı çıkmış, perişan.…….Araç var 10 yaşında tertemiz...Bakımlı….Gıcır gıcır....130.000 Km de...Bakarken yüzüne gülüyor....Al beniiiii… diyor.....TİYO.....RENGİ SİYAH 3 YAŞINDA ÇOK ÇOK LÜKS OTOMOBİLLERİN GERÇEK ANLAMDA CANI ÇIKMIŞ OLUYOR.....bu adam ne diyor ??? Deyip düşünün...….Kiralık.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Ağustos 2019; 0:39:57 >

• Konu başkığına cevap vereyim,
    En fazla 16 yaşında olmalı, 16 yaşın üstünde araç 0km dahi olsa tüm kayış filtre vb parçaların değişmesi gerekir, zaten devlet de ötv indirimi yapıyor 16 yaş üstü aracı gönder hurdalığa gitsin.

Konu içeriğine cevap vereyim,
    Sanayiye daha fazla uğramamak istiyosan ne kadar genç arbaa o kadar iyi, yaşlı D sefmenti çok çok daha fazla masraf açar.
    Gücün ne kadar yeni ve düşük km ye yetiyosa onu almalısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkede aşağılık kompleksi var, mesela 50.000TL'si var adamın, diyorum ki, git 4-6 yaş aralığında km'si çok yüksek olmayan bir B segment araba al.

Yok ben öyle oyuncak gibi araba almam, şöyle böyle ve devamında 280.000km'de Golf 6'yı 60.000TL'ye alırlar, yağ değişimine girer araç, katkı maddesi vardır, yeni yağ ile birlikte aracın cayır cayır yağ yaktığı ortaya çıkar. Tabi arabanın tangır tungur her yerinden gelen trim sesleri de cabası.

Cahillik başa bela ülkede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.