Merhaba arkadaslar dizel distinctive paket bir giulietta rahat satilir mi dusuk km ve temiz ise ? |
Alfa romeo giulietta piyasasi var mi ?
-
-
Piyasası yok bu aracın zor satarsın açıkçası. Ama alıyım uzun yıllar biniyim diyosan o ayrı konu. Yakıt tüketimi falan yüksektir performans aracıdır guilietta. Sevmez bizim millete az yakan olacak. Bu arabanın kopyası Fiat bravo gir bak. Onun da piyasası yok. -
Hizli piyasasi yok bunun, zevkine alacaksaniz alin 2. el icin bakiyorsaniz uzulursunuz -
Dizelini net bilmem de temiz, hatasız düşük km benzinli Alfa anında gider.. bu araçların ayrı takipçileri var, ilk arayan alıyor.
Ben seneler önce alfa forumundaydım 159 bakmak için, temiz arabaların çok güzel ticareti var. ve pahalı, kesinlikle düşmüyorlar ama direkt satılıyor. adam ilana koymuyor, hepsi kanka olmuş konusunu açıyor bahsediyor 3. msj satıldı. vazgeçtim yani ayrı bir kültür o.
yüksek km, horlanmış, sahibinden apaçi kokusu alınan Alfa'lar ilanda kalır. aslında giulietta'yı çok bilmiyorum biraz yoğun hissedilen Fiat etkileri nedeniyle üvey evlat yerine koyuyorlar o aracı. ama temiz 159-156-GT-147 tık gider.
-
Hızlı bir piyasası yok ancak markanın alfista denilen kendine has hayranları var. Eğer aldığınız araç temizse ve bakımları özellikle yetkili serviste yapılmışsa satarken sorun yasamazsiniz. Neden yetkili servis dedim. Julyetlerin 1.4 turbo benzinlilerinde multiair hava filtresi var ve bu çok önemli. -
2015 yilinda dizel manuel sifir Guiletta alip 5 sene kullandim. Araci alirken ikinci el kaybi ve zor satilma durumunu bilerek satin aldim. Nitekim 5. yilin sorun ayni tarihler 5 bin tl farkla sifir leon alan arkadasim aracini 230 bine satarken ben 4 ayin sonunda tek tuk arayan birine 185 bine sattim araci. 5 yil boyunca bakimlari disinda hic bir sorun yasamadim. Kullandigim araclarin icerisinde surus keyfi en basarili aracti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 16 Şubat 2024; 21:30:34 > -
Satış kısmı sorun yaratabilir c hb sınıftaki diğer rakiplerine göre piyasası daha zayıftır. Satış kısmını düşünüyorsanız golf Leon Astra ya bakın derim -
ucuza alır ucuza satarsınız
kronik bir kaç problemi var
yolcu airbag kabarması ve klimanın bir tarafı soğuk bir tarafı sıcak üflemesi
ama yol tutuş performans olarak güzel araçtır.
Sunrooflu temiz bulursanız satarken çok zorlanmazsınız.
-
Fiat bravo al daha ucuzdur ama ikisi aynı araç
-
leş bi araç .
-
dizel yada tjet olanı alınır binilir,multiair olan evlere ırak olsun
-
Rahat satılır mı ve giulietta
Tercümesi
Alfa almayacağım bu yeşillik olsun diye sordum -
İki buçuk sene dizel giulietta kullandım 2015 model.
On numara arabaydı. Tek sorun oksijen sensörü oldu onu da kendim değiştirdim gitti.
Satarken de birisi çıktı aldı. 86 milyonluk ülkede satılmayan araba olmuyor.
İddia edildiği gibi bravo ile giulietta kopya araçlar değildir, şaseleri farklı ön takım aksamlarında da farklılık var. Giulietta’nın şasesi çok daha rijit.
Parasına göre bu segmentin kralıdır giulietta. Leon kullandım kimse kusura bakmasın ama kocaman bir balon. Alfa’nın mekanik yol tutuş becerisi, direksiyon hissi bambaşka.
Bazı araba bir günde satılır bazı araba bir ayda satılır. Fakat iyiye iyi demek lazım, bu araba bazı disiplinlerde çok iyi. Zayıf olduğu yönü nispeten sert süspansiyonu ve iç dizaynı denebilir. 200’le giderken sanki 100 km/h hızla rayda gidiyor gibi gidince eksileri silinip gidiyor zaten. -
eskiden de bu marka ve model hep beğenilir ama alması satması soru işaretiydi, şuan yolda görmek bile zorlaştı,eskiden görülürdü, bi ara ambleminde haç var falan muhabbetleri vardı buna da boykot gelmiş belli, marka da uzaklaşmış olabilir, şaşırtmaz
-
2019 yılında bir hafta da satmıştım. Pişmanım -
Yok
-
Araç alırken iyi düşünmek lazım piyasası olan hızlıca elden çıkarabilecegin bir araç olmalı. tr'de volkswagen el üstünde tutuluyor nedense.
edit : bende de polo var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 26 Şubat 2024; 7:42:36 > -
Yol tutuşunu golf,leonlarla alakası yok.Bunlar giu yanında leylek kalır -
Dıştan yapılı bir araç ise satılır -
İtalya'da yaşamıyorsanız piyasası neredeyse hiçbir ülkede olmayan bir araç.
Türkiye'de bir arkadaşım Ekim başından beri satmaya çalışıyor, piyasanın durgunluğu ile birleşince bir türlü satamadı. Kullanım için ideal, iş satmaya gelince aman aman.
Benzer içerikler
- seat ibiza paket sıralaması
- peugeot 301 1.2 puretech alınır mı
- yabancı eşim araba alabilir mi
- ptt kargo araç kiralama fiyatları
- aküden duman çıkması
- honda hornet 750 fiyat
- 35 tfsi ne demek
- seagull byd
- byd song l
- honda crv 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X