Şimdi Ara

Astra j kasami yoksa toyota auris mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu iki modelden birini alacagim ikisninde en dusuk donanimlisini alacagim
    Auris 3000 tl takas indirimi ile 51400 e
    Astra ise 54000 kusure denk geliyor siz olsaniz hangisini tercih edersiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra. Çünkü motor daha iyi, araba daha etli, şekli yeter. İleride 1000 tl'ye sport jantı buldunuz mu yanar zaten.

Edit: Sebep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 2 Kasım 2015; 18:00:22 >
  • Alman mühendisliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris 1.33 motor beygirini hatirlamiyorum
    Astra 1.6 115 bg bu aradq birde yakitlari ne alemdedir araclarin bilginiz varmi

• Özelliklerini bilemem ama görünüş olarak Astra diyebilirim.
  • Genel olarak astra ama ben Auris alırdım.Performansları benzer olurken tüketimde karmada kafadan 2 lt oynar.
  • Astra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Opel mokka mi opel astra mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkı bi toyotacı olarak ikisi arasında bende astra diyorum.

• auris derim. yol tutuş ve konforda astra önde ama lpg uyumu ve dayanıklılık da auris.
  • D4d disinda auris gereksiz

• auris astra j den hiçbir yönden üstün değil, ne konfor ne motor ne performans ne ekonomi ne güvenlik bu uzar gider

üstelik astra çok daha yakışıklı bir araç ve bir üst segment görünümüne sahip
  • Astra 115 beygir ve 7.4 yaktı bugün 120 kilometrelik yolda ve şehiriçi/şehirdışı karışık biçimde.

Auris ise 99 beygir ve en iyi ihtimalle 6,5 falan yakacaktır. Astra dururken Auris alınmaz.
  • İkisi arasında tabii ki auris. İkisinin de performansı kötü ama en azından aurisin yakıtı daha uygun, motoru lpg'ye tam uyumlu. Astraya göre kasası daha yeni, garanti servis gibi konularda daha iyi. İç mekan genişliği, ferahlığı gibi konularda da astradan daha başarılı.

Auris 1.3 99hp - 1150kg, 6 ileri.
    Astra 1.6 115hp - 1323kg 5 ileri.
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Astra edition versiyonu için 54.000 TL kampanyası var ama benim görüştüğüm bayi 52.000 TL'ye kadar indi hatta ellerinde siyah istenip sonradan vazgeçilmiş bir edition versiyon varmış hazır düşünürseniz 51'e verelim dediler pazarlığı zorlayın biraz daha. Tercihim kesinlikle Astra olur
  • Astra
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilemedim ya baksana senin yazdığını bile eksilemişler napıcam bilmiyorum ikisininde görünüşleri falan çok güzel tabiki geri dönüşlerde önemli gerek yakıt olsun servis olsun lpg uyumluluğu olsun karar veremedim çünkü aracı aldıgımda 5 sene satmayacağım. o yüzden tek atımlık kurşunum var o yüzden iyi değerlendirmek istiyorum.
  • Eksiyi artıyı boşverin. Astra her açıdan daha üstün bir araç. Yol tutuş falan süper. Tipi zaten segmentinin en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

kardeşim bilemedim ya baksana senin yazdığını bile eksilemişler napıcam bilmiyorum ikisininde görünüşleri falan çok güzel tabiki geri dönüşlerde önemli gerek yakıt olsun servis olsun lpg uyumluluğu olsun karar veremedim çünkü aracı aldıgımda 5 sene satmayacağım. o yüzden tek atımlık kurşunum var o yüzden iyi değerlendirmek istiyorum.

İki aracı da test etmenizi öneririm. Test güzergahları kısa oluyor, teste çıkmadan bu durumu dile getirin, gerekirse müdürle konuşun ve uzun uzun test edin. 5 sene uzun bir süre, pişman olmayın.

Pazarlık yapmayı da unutmayın. Farklı bayiilerde bile fiyat farkları olabiliyor, ellerinde kalan, siparişi iptal araçları uyguna verebiliyorlar vs vs. İki aracı da 50 bin gibi fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Aciliyeti yoksa birkaç hafta daha beklemenizi öneririm. Euro bu süreçt 3.40'lardan 3.10'lara kadar geriledi ve bu durum araç fiyatlarına henüz yansıtılmadı. %10 olarak yansımasa bile %4 -%5 civarı bir indirim gelmesini bekliyorum.

Bu forumda eksilerler. Çoğu ergen yaşında ve arabanın tipine göre tavsiye veren, hayatında araba almamış çoluk çocuk çoğunluğu. Çok fazla neden söylemeden tavsiye ederler ve astra diyenlerin %95'i de yeni aurisi test etmemiştir.

Dizel deseniz astra önerebilirdim ama benzinli olarak mantıklı olan auris tabii ki ama sonuçta bu iş biraz da zevk meselesi. O yüzden en doğrusu sizin test etmeniz.

• Astra j her türlü onca para verip 1.33 araç kanser eder tipide ucube gibi aurisin , astranın yeni kasası çıkacak ama şuanda bile en tok en düzgün c hb araçlarda ön sıralarda aurisin hiç bir kasası tutulmadı astra her dönem favori alım satım bakım vb önde

• astra alin kardes daha performansli daha konforlu tipide guzel

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.