Şimdi Ara

Astra j kasami yoksa toyota auris mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Yakıt tüketimini en çok merak ettiğim araçlardan biride 1.4 t Astra sizin şehiriçi tüketim nedir ort.hız ile yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 astra demiş . Bende ikisi arasında kaldım. Değil % 90 %1500 de astra dese sende benim gibi . LPG garanti bozmadıgından ve serviste takıldığından . Benzinli araca Türkiye'de binilemediğinden ve Toyota sağlamlığından , 5 yıl garantisinden dolayı . Aurisi seçeceksin . Dayım Renault Mersin gürsoy oto servis müdürlüğünü yaptı 15 seneden fazla suanda Mersin Anamur'da servis müdürü . Megane için sorduğumda tüp takacaksan hiç alma garanti vermiyor dedi .
    Ama yorum yazanlara al hatta turbolu al üff bi basarsın bi kaçar üff demedi çok kolay .
    Sanki hergün evden işe işten eve değilde .
    Ralli'lerde geçiyor hayatları .
    Yorum yazan arkadaslardan yarısından çoğunun arabası bile yok . Oww Alman , oww bi kaçıyor üff . Yazmaktan başka işide yok . Aurisin 0-100 performansıda daha iyi buda ayrı bi ironi .
    Kısaca test sürüşü yap .
    Tarafını seç .
    Ama aklın yolu bir .
    Bide son tavsiyem kırmızı aurise bi bak belki ilgini çekebilir son makyajla çok tatlı olmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardespp -- 5 Kasım 2015; 1:24:34 >

• Bu konuya son mesajımdır . Ne başka mesaj yazacam nede fanboylara cevap verecem . Astra sahibi olan 2 arkadasım var . Biri şahsi , biri rent aracı olarak kullanıyor . İkisininde söylediği şey arıza verip duruyor . Ve sürekli baskı Balata, debriyaj yiyor . Merak edip . Malum arama motorunda , astra şikayet yazıp . Malum siteden , şikayetlere baktım . 7 bin kilometrede baskı Balata yiyen bi çok insan var . Tamam garantili ama takacakları parçada , 0 araçtakinden farklı olmayacak . Ki eğer kullanıcı hatası demezlerse arkadaslarıma dedikleri gibi . En iyi şartlarda yani .
    Alacağınız araç hayırlı olsun şimdiden .
    Herkese iyi forumlar .

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Fiat Egea yi düşünmenizi öneririm. Benzinli orta paket donanimlisini 50.5 bin liraya alabilirsiniz. Arka tarafın düz mesafesi gayet iyi. Bagajı da size rahatlıkla yetecektir.5 yıl garantisi de var, motor lpg de uyumlu. Aracın tasarımı da geyet iyi. Bu arada araba ile çok fazla km yapmayacaksaniz lpg takmazsaniz da olur. Aynı düşüncelerle Fiat Egea aldım.

• serdar_ibrahim eymen. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yakıt tüketimim sizi yanıltır, Ankara ş.içi benzinde 9lt leri görüyor, LPG de ise 11-12 litre civarında maksimum yakarsınız. Ben agresif kullanırım maalesef 12-14LT arası lpg tüketiyorum.

Ş.dışında da 120KM hızı çok aşmazsanız 6,5LT civarı benzin, 8 civarı da LPG yakar.

Atmosferik araç gibi değil kullanımı, ekonomi yapmak istiyorsanız fevkalade ekonomik de oluyor, 2000 devirde araç araç gayet istekli bir şekilde yürüyor. Benim bundan önceki araç Scenic di onu agresif kullanma şansım da olamıyordu, Ş.içi12LT lpgyi hiç zorlanmadan tüketiyodu.

Aklınıza takılan başka konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • serdardespp S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, benim maksadım da tartışmak değil, ben bizzat deneyimlerimi iletiyorum. Bu Astralar da kul yapısı elbette vardır sorun çıkaranı. 7000 km de balata yiyen adam bildiğin araba sürmeyi bilmiyordur.
    Astra T nin debriyaj balatası atmosferiklerin balatası gibi değil, dizel araçların kullandığı balatayla aynı eşdeğer bir dayanıklılığı var. Araçta ilk gaza bastıktan sonra atmosferiğe göre çok güçlü bir tork meydana geliyor.
    Eski alışkanlığı olan biri yarım debriyaj astra kullanmaya kalkarsa balatayı yakar atar.
    Astra'nın performansı konusunda da kimseyle tartışacak değilim, Asrta olması şart değil, herhangi bir dizel hayut benzinli turbo bir araçla bol yokuşlu bir uzun yola çıkmanızı tavsiye ederim, bir de o aurisle çıkın, aurisin kapısını bile bir daha açmak istemezsiniz emin olun.

Edit: benim Astra 72.000km de hiç balata değişmedi, sanırım 100.000 den önce de değişmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 6 Kasım 2015; 17:11:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Bu konuya son mesajımdır . Ne başka mesaj yazacam nede fanboylara cevap verecem . Astra sahibi olan 2 arkadasım var . Biri şahsi , biri rent aracı olarak kullanıyor . İkisininde söylediği şey arıza verip duruyor . Ve sürekli baskı Balata, debriyaj yiyor . Merak edip . Malum arama motorunda , astra şikayet yazıp . Malum siteden , şikayetlere baktım . 7 bin kilometrede baskı Balata yiyen bi çok insan var . Tamam garantili ama takacakları parçada , 0 araçtakinden farklı olmayacak . Ki eğer kullanıcı hatası demezlerse arkadaslarıma dedikleri gibi . En iyi şartlarda yani .
    Alacağınız araç hayırlı olsun şimdiden .
    Herkese iyi forumlar .

Baya bi agresif ve sert yazmışsın sanırım astra ile aranda kötü bir mazi var Bahsettiğin kiralık aracın bırak balatasını motoru düşmüyorsa arkadaşın şükretsin !! kiralık arabaları nasıl kullanıyorlar apaçiler hiç gördünmü ? Gözümün önünde düğün için kiralanan lüks gelin arabasına sarhoş kafa ne şekiller yaptırıldığına şahit oldum gelen kokularla sadece balata bittiyse ne mutlu.

4-5 ay önce yakın arkadaşıma şehir dışından 2. el 1.4 T cosmo astra aldık her gün işe gidip gelir ne bir arızası ne teklemesi var. Aracı bu kadar kötülemenin pek mantığı yok auris kul yapısı değilmi ?

• serdardespp S kullanıcısına yanıt
    https://www.sikayetvar.com/toyota-arabanin-hava-yastigi-acilmadi

https://www.sikayetvar.com/toyota-28000-kmde-2013-toyota-auris-debriyaj-baski-balatasi-bitti

2 araçta da şikayetler var, astra daha çok satılan araç olduğu için şikayet sayısı daha fazla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.