Şimdi Ara

2. El Fantastik/Bilim Kurgu ve Diğer Türlerde Romanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
20
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulmuş diyarlar serisinden 1 anayurt 2 öç ,5 gümüşdamarları dışında geri kalan kitapları almak istiyorum kaça veriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Memre67

unutulmuş diyarlar serisinden 1 anayurt 2 öç ,5 gümüşdamarları dışında geri kalan kitapları almak istiyorum kaça veriyorsun ?

malesef öyle parça parça satış yapmıyorum

13 adet drizzt efsanesi serisi + 3 adet avcının kılıçları serisi+ 3adet değişimler serisi yani toplamda 19 kitap unutulmuş diyar serisi+ 3 kitapta ben hediye olarak ekleyecem sıfırdan farkı olmayan bi set 250 tl fiyatı olcak sıcakta çok bunalıyorum okumuyom pek yoksa çok az kaldı koycam satışa

Edit : şunuda ekleyelim kitaplar yeni kapaktır 2.elci dükkanlarda bulunabilien dandik eski basım kapaklar değildir ilk 3 kitap dışındakiler D&R dan alındı

kitaplar d&r dan olsa bile sonuçta ikinci el idefix bile coğu kitabı 10 tl ye vetiyor. 250 lira şu an için karşılayamayacağım bir tutar yaklaşık 20 22 kitap için 2. el kitaplar için sizcede biraz fazla değilmi biliyorum d&r dan 20 tl ye falan alınıyor bir tanesi ama idefix ve diğer sitelerden 10 tl gibi bir fiyata alabiliriyoruz. Hem :D ben öğrenciyim okadar parayı bir anda kitaba vermek beni bitirir :D

• takipteyiz...
  • unutulmuş diyarları şuan okuyorum 6. kitaptayım güzel gidiyo seride 3 eksiğim var onlarıda sırası gelince alıcam bakalım.İlana gelicek olucaksak Unutulmuş Diyarlar da fiyatı sıfırıyla aynı tutmuşsun .İdefixte kampanya hala devam ediyo orda 16 kitabı 180-190 olması lazım taksit,bedava kargo gibi + larıda katarsak fiyatta indirime gitmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

unutulmuş diyarları şuan okuyorum 6. kitaptayım güzel gidiyo seride 3 eksiğim var onlarıda sırası gelince alıcam bakalım.İlana gelicek olucaksak Unutulmuş Diyarlar da fiyatı sıfırıyla aynı tutmuşsun .İdefixte kampanya hala devam ediyo orda 16 kitabı 180-190 olması lazım taksit,bedava kargo gibi + larıda katarsak fiyatta indirime gitmen lazım

benimki 19 kitap 16 değil öncelikle onu söyleyim idefixte bazı kitaplar eski kapaklı ve bazılarıda tükenmiş durumda fiyatta son fiyat demedim zaten alıcı çıkarsa fiyat konuşulur indirime gidilir +lara gelince kargo ankara dışındakiler için geçerli ki kargo ücretleri eskisi gibi değil tutacağı ne olcak sanki yapacağım indirim veya ilanda belirttiğim gibi yanında vereceğim hediye kitaplar idefixin +larını solda sıfır bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 20 Mayıs 2013; 18:01:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Eragon serisine ne kadar istiyorsun ?
  • Kara kule yok sanirim

• açlık oyunları muhakkak okunmalı birde şahane hatalar aklından bir sayı tut falan hepsi okunmalı takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

açlık oyunları muhakkak okunmalı birde şahane hatalar aklından bir sayı tut falan hepsi okunmalı takip

Bence okunmamış tüm kitaplar okunmalı

takip

• kendisi çok iyi bir satıcıdır tavsiye ederim çekinmeden alınız.
  • ajitasyona devam :) neyse sen bu " ölü " lafını baya seviyorsun herhalde :) bende takip ediyorum, haydi hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricarrdo

ajitasyona devam :) neyse sen bu " ölü " lafını baya seviyorsun herhalde :) bende takip ediyorum, haydi hayırlı işler.

Teşekkürler

Ama senin yaptığına gerçekten ölücülük deniyor benim dediğim bişey değil bu ifade kitapçıya şu fiyata satarsın ben vereyim o parayı diyorsun da bende geri zekalı değilim yani o fiyata verecek olduktan sonra gider çoktan kitapçıya satardım ayrıca kitapçı benden o fiyata alırsa bile sen kitapçıdan alamazsın sonuçta kitapçıda ticaret yapıyor kâr koyacak haliyle ve 200den fazlaya satacak onuda iyi biliyorum kitapçı benimle alıcı arasında bi aracı oluyor internetten satışın amacıda aracıyı aradan çıkartmak değil mi?
    Sen zaten okudun diye az para verebiliyor olman benim kitapların değerini o yapmaz benim kızdığım şey bu almıyorsan malı kötülemeyeceksin

• Baba konuyu sonlara doğru biraz çarpıtmışsın. Ben kitaplarına 1 şey dediğim yok. Sadece uygun fiyata kitap almaya çalışan 1 adamım, hepsi bu. Ben hiç olmadı seneye istanbul kitap fuarını bekler diğer setleri de toplu olarak alırım, sıkıntı yok yani. Aracının makası yada sakalı olsun bende istemiyorum elbette, tabi bununda fiyata yansıması lazım ^^ Neyse hem pazartesi geçti, sende satmışsındır seriyi gerçide yinede konuşalım ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricarrdo

Baba konuyu sonlara doğru biraz çarpıtmışsın. Ben kitaplarına 1 şey dediğim yok. Sadece uygun fiyata kitap almaya çalışan 1 adamım, hepsi bu. Ben hiç olmadı seneye istanbul kitap fuarını bekler diğer setleri de toplu olarak alırım, sıkıntı yok yani. Aracının makası yada sakalı olsun bende istemiyorum elbette, tabi bununda fiyata yansıması lazım ^^ Neyse hem pazartesi geçti, sende satmışsındır seriyi gerçide yinede konuşalım ^^

işte sen uygun almaya çalışıyonda ilk sorduğunda pazarlık yok dememe rağmen sen sonradan bana çok düşük fiyat yazdın verirsen diye ben indirim yapmayacağımı dedim o yüzden

pazartesi geçti ama arkadaştan haber gelmedi hala sanırım ciddi alıcı değil telefonada cevap vermiyor

• Ayda bir kitap okusam hiç problem değil gider, 30 tl bile veririm bir kitaba. Ama paso okuyunca bildiğim gider oluyor. O yüzden sormak zorundaydım, sağlam adamla ticaret yapmak önemli.
  • hocam cok super kitaplar gitmiş önceden görsem sizi alırdım kesin ama takıpteyim artık bide bişi sorucam pek bi bilgim yok o yuzden ben istanbuldayım kargo ücreti ne kadar tutuyor ?
  • Pm gönderdim
  • harry potter serisi şimdi elime ulaştı.. hiç bir sıkıntı yok çok şükür. kalite ve güvenilirliğin için sonsuz teşekkürler üstad
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.