Şimdi Ara

2. El Fiyatları Düşer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu aralar kampanyalar vs. var diye araçlar biraz sabit kaldı veya düşüşe geçti gibi görünüyor, bu yüzden de insanlar umutlandı her sene olduğu gibi. Benim tahminime göre marttan sonra yükselişe geçer yine..
  • Arkadaşlar markaların 2015 modellerine 1-2 bin zam koymasının asıl sebebi faizsiz 24 ay 30 ay kredili satış Yapacakları için dengeleme olsun diye kar Payı koymalarından ibarettir.

Tekrar ediyorum: kimsede peşin para yok ve dünya petrol fiyatlarından dolayı deflasyona gidiyor. Ürünlerin imalat fiyatlarında düşme var.
    Bu durumda Ataç fiyatlarının düşmesi gerekiyor ve düşecektir( özellikle Avrupa satış fiyatlarında bunu görebilirsiniz)

Ülkemizde kimsede peşin para tasarruf kalmadığı için tek yol faizsiz 2-3 yıl kampanyalar düzenlemek. Kar paylarını artırmak için 2015 modellere düzenleme bâbında zam koyuyorlar. Göreceksiniz önümüzdeki aylarda faizsiz kampanyalar popüler olacaktır.

Tek yol bu kaldı artık kimsede peşin para yok, hazır enflasyon ve araç birim maliyetleri aşağı giderken bastır faizsiz kampanyaları millet yesin.

Lütfen uyanınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay önce de yazdım. İkinci el fiyatlarının düşüş yaşayacağını sanmıyorum
  • Peşin parası olan arkadaşlar özellikle Avrupa araçlRında %10 liste fiyatı üzerinden indirim talep etsinler. Yoksa Kazığın âlâsını yemiş olurlar.

Düşen kura ve araç üretim maliyetlerine rağmen Zam koymak demek '' faizsiz 2-3 yıl kredi veriyorum ama'' diyerek milleti kandırmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 5 Ocak 2015; 17:48:02 >
  • Ikinci el fiyatlarının düşmemesinin en önemli sebebi galerici ve al satçılar.
    Çok değil 1-2 yıl kalmadan yandım anam diyen çoklarını hep beraber göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 5 Ocak 2015; 18:16:47 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    35.000tl ile hangi 0 araç hangi donanım alınmalı sizce?
  • ben de yükselmesini bekliyorum satmak için...
  • Bir arkadaşım 4 sene aynı soruyu sordu ve düşmediğini görünce geçen sene alabildi yeni araç.

Yine aynı arkadaşım yıllardır ev fiyatlarının düşmesini bekledi baktı olacak gibi değil geçen ay aldı bir ev.

Krizde olsa düşen tek şey alım gücümüz oluyor maalesef.

• ocak ayı geldi hala düşer mi beklentisi.. bakış açını değiştirmelisin, bahar ayı fiyatlarına göre şu an en düşük seviyede zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Bir arkadaşım 4 sene aynı soruyu sordu ve düşmediğini görünce geçen sene alabildi yeni araç.

Yine aynı arkadaşım yıllardır ev fiyatlarının düşmesini bekledi baktı olacak gibi değil geçen ay aldı bir ev.

Krizde olsa düşen tek şey alım gücümüz oluyor maalesef.

Yanılıyorsunuz 2008 krizinde ev fiyatlarında Düşüş oldu.
    Piyasada tasarruf para kalmadı bitti.
    Düşen petrol fiyatlarından kaynaklı deflasyondan yararlanarak sözde Sıfır faizli krediler vererek önümüzdeki beş yıllık kazançta sömürülüyor. Konut içinde aynı şey söz konusu.
    Para ve geleceğin tasarrufları hortumlandığında sıcak para hadi bana eyvallah dediğinde ve petrol fiyatları yükselmeye başladığında konut fiyatları dip yapacak. Ve buna maalesef pek fazla zaman kalmamış gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 5 Ocak 2015; 18:27:20 >

• Düşmüş hali bu işte
    Kesesine uygun araç bulan kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 5 Ocak 2015; 18:37:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.