Bildirim
2. El Fiyatları Düşer mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkes aynı beklenti içerisinde ancak fiyatların düşmesinden ziyade bir miktar daha yükseleceğini tahmin ediyorum. -
Bende düşcegini sanmiyorum artik.Mart'dan Sonra kademeli olarak artarquote:
Orijinalden alıntı: oğuz*han
Herkes aynı beklenti içerisinde ancak fiyatların düşmesinden ziyade bir miktar daha yükseleceğini tahmin ediyorum. -
artacakquote:
Orijinalden alıntı: FurkanKizil
Bende düşcegini sanmiyorum artik.Mart'dan Sonra kademeli olarak artar
Alıntıları Göster -
Şunu sormak lazım son 5 yılda ne zaman 2. el fiyatlarında düşüş oldu?quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
artacak
Alıntıları Göster
İşine geldiğinde ötv yi bahane eden, ötv ye zam gelmediğinde de eski araçları kakalamak için yeni modellerin fiyatını şişiren markalar ve bunlara destek olan yetkililer oldukça asla ve kat a. -
Sizce düşer mi? 2015in girişinden itibaren hatta bazı markalar daha girmeden fiyatları güncellemeye başladılar. Zaten hiçbir 0 araç ötv yüzünden değerinde satılamıyorken bu dengesizlik git gide büyüyor. Araç alacaksanız elinizi çabuk tutun hem fiyatlar güncelleniyor hem de kışın bitmesine 1-2 ay kaldı önümüz bahar arkası bayram. Düşeceğini hiç sanmıyorum kısaca.
Edit: şu dönemde elinde bol miktarda parası olmayınca yani maddi ihtiyacı kalmayıp ihtiyaçları lüksiyete yönelenler dışında kimsenin.sorunsuz arabasını satmamasından yanayım. Yapılacak en güzel iş 2012de temiz maddi imkanlar ölçüsünde lüx sayılabilecek bir araç almaktı kaçırdık. Artık elimizdekiyle idare edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 5 Ocak 2015; 13:10:08 > -
sıfırlara zam geleceği için çoğu kişi 2. el'e yönelecek fiyatlar aynı kalacak yada biraz daha artacak bence.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Sifir fiyatlari duser, ikinci eller hayatta dusmez bu memlekette :)
Adam sanki garajda bekleyince arabasi sarap gibi daha kiymetleniyor saniyor. :) -
2. elde fiyatlar düşmez.quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Şunu sormak lazım son 5 yılda ne zaman 2. el fiyatlarında düşüş oldu?
İşine geldiğinde ötv yi bahane eden, ötv ye zam gelmediğinde de eski araçları kakalamak için yeni modellerin fiyatını şişiren markalar ve bunlara destek olan yetkililer oldukça asla ve kat a.
Alıntıları Göster -
hocam Mart sonuna kadar aldın aldın yoksa yaza doğru artar fiyatlar düşmez.quote:
Orijinalden alıntı: SOLKOR
2. elde fiyatlar düşmez.
Alıntıları Göster -
Dusecegini sanmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sunpa
Adam sanki garajda bekleyince arabasi sarap gibi daha kiymetleniyor saniyor. :)
aynen öyle valla. bir de sistepme=istetme=işletme=>stepnesi dahi kullanılmamış olanların fiyatı en az 1000 tl artıyor. adam daha stepne yazmaktan bihaber. -
her arabaya 2015 de 10 bin civarı zam geldi. 2. ele de otomatikman 5-6 zam gelmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: ilker1041quote:
Orijinalden alıntı: sunpa
Adam sanki garajda bekleyince arabasi sarap gibi daha kiymetleniyor saniyor. :)
aynen öyle valla. bir de sistepme=istetme=işletme=>stepnesi dahi kullanılmamış olanların fiyatı en az 1000 tl artıyor. adam daha stepne yazmaktan bihaber.
Alıntıları Göster
-
aksine kış çıksın hele bahar ayına bi girelim sen o zaman gör fiyatlarıquote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
her arabaya 2015 de 10 bin civarı zam geldi. 2. ele de otomatikman 5-6 zam gelmiştir.
Alıntıları Göster -
2010 yılının Mart ayında 2. arabamı almıştım. O zamandan bu zamana fiyatların düştüğünü hiç görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
aksine kış çıksın hele bahar ayına bi girelim sen o zaman gör fiyatları
Alıntıları Göster -
yaza kadar akaryakıt fiyatları da böyle düşmeye devam ederse ikinci el patlar. almayı düşünenler havalar ısınmadan elini çabuk tutmalı.quote:
Orijinalden alıntı: gigus
2010 yılının Mart ayında 2. arabamı almıştım. O zamandan bu zamana fiyatların düştüğünü hiç görmedim.
Alıntıları Göster -
Sıfırı düşmüyor ki 2. Eli düşsün -
bu saate kadar düşmediyse yükselir. -
araba alacaklar bence elini çabuk tutmalı. lakin ABD de birini sivrisinek ısırsa burada fiyatlar yükseliyo. fiyatların tavan yapması için her türlü bahane, vergi mevcut memleketimde. her geçen gün üstüne koyacağı için eğer niyet varsa acele edilmeli derim. zira gün geçtikçe zarar artacak. -
1 yıldır yani fiyatlar arttığından beri bu tür konuları görüyoruz, bayram geldi geçsin düşer, kış geldi geçsin düşer...fakat düşmeyecek ve artmaya devam edecek. Paranın değeri yok ki..
Benzer içerikler
- hangi suv aracı almalıyım
- dizel araçta siyah duman nasıl kesilir
- toyota corolla 1.5 dream multidrive s yorum
- mobil 1 esp 5w-30 yorum
- servo fren kısıtlı ne demek
- en iyi suv 2024
- honda freed
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- ford transit 2023
- yeni skoda kodiaq
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X