Şimdi Ara

2. EL FLUANCE ALALIM MI BEKLEYELİM Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ocak ayında elde kalan 2014 ler uygun fiyatlara gidince 2. El piyasası düşecek o zamanı bekleyin derim

geçmiş yıllardan gözlemlendiği kadarıyla bir irnek verebilirmisiniz.

2010 model temiz bir dinamik sıkı bir takiple 35,000 e rahatlıkla alınabiliyor. ocağı beklersek ortalama olarak + larımız ne olur?

Modeli dikkate alarak yazarsanız memnun olurum.

Fluance hakkında ne yazık ki bilgim yok ancak aradığınızda satıcının düştüğünü göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayında bir insan neden fluance alırki gidin bir şirkete işe girin 1-2 aya veriyorlar zaten altınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Yanlış anlamayında bir insan neden fluance alırki gidin bir şirkete işe girin 1-2 aya veriyorlar zaten altınıza

satis rakamlari oyle demiyor ama satilan fluencelerin yarisini bireysel tuketiciler yarisini sirketler aliyor. demek alan insanlar varmis, fluence oldukca iyi bir alternatif 2 elde ozellikle dizel otomatik versiyonu. sirket calisanlari hep businesse bindigi icin butun fluenceleri business gibi saniyor. donanimli bir fluence dci edc oldukca guzel bir arac, ekonomik, otomatik, donanimli, sessiz konforlu. mantikli hiz limitlerinde de gayet guzel yol tutuyor. yerden yuksek olmasida ulkemiz sartlari icin cok iyi bir ozellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsızını çok uzun süre kullanmadım ama makyajlısı hakkında tecrübeliyim. Makyajlısı daha iyi yol tutuyor bana göre. Ayrıca en boşunu almayın kesinlikle. En boşu ve bir üst donanım arasında koltuk dolgusundan sileceklerine kadar fark var. Parayla satın alınacak bir araç değil bana göre ama illa ki geniş bagaj istiyorum derseniz tercih edebilirsiniz.
  • burayı okuduktan sonra fluenci bende takibe aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.