Şimdi Ara

2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
27.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ev sahıbı dogalgaza gectı elımızde 3 torba komur kaldı.kayserıden arabasıyla gelıp alabılen varsa verırım.pm le ıletısıme gecınız
  • Çeşitli ide ve scsi hdd ler ilanımdaki diskler ihtiyacı olan arkadaşlara.
  • sağlam çalışır durumda lg cd rom (ıde giriş)
    +250watt queke power suply
    fansız bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 19 Ekim 2009; 22:30:04 >
  • Çok başarılı bi çalışm olmuş Ulaş kardeşim. Yürüme engelli bir çok kardeşimiz var burada ve bizde topluyoruz onlar için bazı parçalar,iki kardeşimize ortalama bi sistem kurdum evlerinden çıkamadıkları için oyun oynasınlar diye :) inşallah sizlerinkide hayırlı işlere vesile olur. saygılar sevgiler.
  • dostum bendede a4tech klavye ve mouse var temiz fazla kullanılmamış bunlarıda yaz kardeşim

bu arada belki hatırlayanlar olacaktır aylar önce bir arkadaşımız böyle bir konu açmıştı ufak birşey istemişdi o an için alacak durumu yokmuş bunuda belirtmiş adını hatırlayamadım arkadaşın ancak adama söylemedik laf bırakmamışlardı resmen itin ... sokmuşlardı adam birşey istemiş ufak birşey ihtiyacını gidermek için ama konuyu açtığına açacağına bin pişman olmuştur bunuda belirtmek istedim konu başlığını görünce bende katkıda bulunmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 21 Ekim 2009; 12:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

dostum bendede a4tech klavye ve mouse var temiz fazla kullanılmamış bunlarıda yaz kardeşim

bu arada belki hatırlayanlar olacaktır aylar önce bir arkadaşımız böyle bir konu açmıştı ufak birşey istemişdi o an için alacak durumu yokmuş bunuda belirtmiş adını hatırlayamadım arkadaşın ancak adama söylemedik laf bırakmamışlardı resmen itin ... sokmuşlardı adam birşey istemiş ufak birşey ihtiyacını gidermek için ama konuyu açtığına açacağına bin pişman olmuştur bunuda belirtmek istedim konu başlığını görünce bende katkıda bulunmak istedim

Hatırladığım kadarıyla yüksek işlemcili ddr3 anakartlı bir sistem toplamış ve PCI ekran kartı istiyordu. O arkadaş mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

dostum bendede a4tech klavye ve mouse var temiz fazla kullanılmamış bunlarıda yaz kardeşim

ekledim kardeşim teşekkürler

o olayı hatırlıyorum.adam iyi sistem topladı ve ekran kartım yok diye ilan açmıştı.Yorumsuz bırakıyorum ben..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Çok başarılı bi çalışm olmuş Ulaş kardeşim. Yürüme engelli bir çok kardeşimiz var burada ve bizde topluyoruz onlar için bazı parçalar,iki kardeşimize ortalama bi sistem kurdum evlerinden çıkamadıkları için oyun oynasınlar diye :) inşallah sizlerinkide hayırlı işlere vesile olur. saygılar sevgiler.

dostum ihtiyacın olan parça varsa yukardaki listede istediğin ürünü gönderebiliriz.Teşekkürler

• Hepsi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Ağustos 2010; 15:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

http://www.sahibinden.com/bedavadan_pahali_2_adet_17_inc_monitor-82WQQaXQQ16982834WQQpXQQdisplayitem

ilanımdaki 2 adet 17 inç monitörü ve p2 ıbm kasasını işlemci ,hdd,remlerini vermek istiyorum ama nasıl ulaştırırım yardımcı olacak bir arkadaş lazım,tebrikler Ulaş kardeşim

ekledim kardeşim teşekkürler

• hocam Allah razı olsun cok güzel bir olusun bu. Polonyadan dönüşte bir kurcalayalım bakalım cıkan br şeyler olacaktır kesinlikle.. Tskler her sey icin...
  • gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit edip elimizdeki parçalarla sistem toplayalım bu onlar için o kadar önemliki kendimizden pay biçelim ilk bilgisayarımızı ne zaman aldık kimlere imrenirdik reklamlarda ne görürdük almak isterdik şimdi belki hepsine sahibiz ama bunu yaşayan gerçek ihtiyaç sahibi olanlar var onlara muhakak ulaşmalıyız gerçekten dürüs ihtiyacı olan kişiye bunu ulaştıralım bunun için bir panel yada o tarz bişey oluşturalım.ben konuyu yeni gördüm bilsem daha önce bi kaç ürünü size veririm gerçi gene ihtiyaç sahibi bir arkadaşa verdim.elime geçtikçe buraya verebilirim.şöyle bişey yapalım ayda 4-5 tane toplansa süper olur mesela adamda anakart vardır intel yada diğerinde amd her sisteme uygun parçaları bir yerde toplarız herkesten yardım isterizz herkes yardım ederse örneğin bir cd rom mesela bi arkadaşa lazımdı ihtiyacı olan tanımadığım verdim kart okuyucu lazımdı verdim aynı şekilde burda sistem toplayarak sistem oluşmuş şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım bende gönüllü olurum bu konuda özellikle bilgisayar toplamamız gerek tek tek parça vererek değilde bu şekilde yapalım bu işi şimdi bakıyorum işime yaramayan ne var diye sende elindeki sana yollanan pc oluşturulacak parçaları tek tek verme onlarla sistem oluşturalım monitöründen kasasına kasasından printer modemine web cam klavyesine kadar.çok hayırlı bir iş olur diye düşünüyorum şimdi elimde işime yaramayan parçaya bakıp buraya yazacağım teşekkürler güzel bir düşünce sonuna kadar destek veriyorum.

• aslında pc almaya gücü yetmeyen 3tane mühendis arkadas var onlara bi pc ayarlayabilirmiyiz diye düşünüyorum... böyle bişey çıkarsa seve seve aracı olurum ben
  • kardeşlerim sizden ricam yukarda ihtiyaç sahibine gereken ürünlerden varsa sahibine pm atmanız.Kargo masrafı çok olur diyenler bana pm atsın ben her türlü hallederim

• kargo masrafı çok tutmadı sürece bende karşılayabilirim ama malum bende ögrenciyim belli bi mali gücüm olmadı için bi günüm diger günümü tutmuyor :(
  • gerçek ihtiyaç sahibi diyor statülü kişiden bahsetmiyor mühendis demiyor sen bence anlamadın konuyu.ben mühendşsşn gerçek ihtiyaç sahibi olduğuna inanmıyorum kesinlikle hemde.aksine mühendis 3 bilgisayar alsın buraya bağışlasın sonrada onu gerçek ihtiyacı olana verelim.
  • tamda ulaş kardeşime yakışır bi kampanya
    ulaşın gerçek ihtiyaç sahiplerini belirliyeceğine adım gibi eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 28 Ekim 2009; 16:27:44 >
  • aman beyler bu konu altında tartışma olmasın.çok rica ediyorum hepinize.Hepinizi tek tek tanırım,benide bilirsiniz çok rica ediyorum

• NOKIA 2630 var IMEI klonlanmış kapanacak aralık başından sonra kapanınca kullanamayacağım
    atıl durumda olacak satılmaz zaten satmayıda düşünmüyorum bundan nasıl bir yarar sağlayabiliriz bu kampanya için fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

gerçek ihtiyaç sahibi diyor statülü kişiden bahsetmiyor mühendis demiyor sen bence anlamadın konuyu.ben mühendşsşn gerçek ihtiyaç sahibi olduğuna inanmıyorum kesinlikle hemde.aksine mühendis 3 bilgisayar alsın buraya bağışlasın sonrada onu gerçek ihtiyacı olana verelim.

mesajı silmişler...

burada adı geçen 3kişi mühendis adayıdır bunu sizin anlamanızı beklerdim 3tane mühendis tutupta bir bilgisayar alamicak kadar aciz olamaz zaten yada o mesajı ben dalgasına yazmış olamam...
    bu bahsettiklerim ev kirasını harç parasını güç bela denkleştiren kişiler yane ihtiyacları olmasa söylemem zaten...

serdar ayrıca senin yaptıgına ayıp derşer cezalı oldumuzu görüpte gelmiş burda şark kurnazı iş başında gibi laflar yazıklar olsun senin gibilere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 31 Ekim 2009; 11:15:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.