Şimdi Ara

2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
27.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuskunYolcu

S.a

AMD 754 Socket 1 adet işlemci (2. el ) fanıyla beraber yollayabilirim. Değerlendirmek isteyenler olabilir. Bu yardımlarınızdan, yardımcı olanlardan ve yadımcı olanlara duâsı ile destekte bulunan herkesten Allah(C.C) razı olsun...

Not: İşlerim yoğunlugu nedeniyle bu konuya bakamayabilirim. Eğer PM olarak beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
    Cep:0554 908 1967

Selametle.

eklenmiştir Teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba
    Ne gelir elimden diye düşündüm. PS3 oyun verebilirim elbetteki, sıfır kutulu... Başka bir ürünle takas edilip, bu arkadaşlara daha yararlı yaratıcı birşey haline gelebilir...

Benden bir adet KILLZONE 2 Kutulu sıfır jelatininde.
  • Ulaş arkadaşım böyle bir yardım kampanyası açtıgın için seni tebrik ederim umarım bizimde elimizden bir nebze birşey gelir, bende ewde ne var ne yok bakıyorum buldukça ekleyeceğim.

bende de kenarda duran bir vcd player var %100 çalışıyor öğrenci arkadaşlarımınızın en azından işini görecek cins ten ihtiyacı olan arkadaşımıza bende gönderebilirim..
    birtanade çalışır durumda hem şarjlı hem pilli kaset çalar +fm radyo vardır ihtiyaç sahipleri profilimden ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miralay__ -- 29 Kasım 2009; 14:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

Ulaş arkadaşım böyle bir yardım kampanyası açtıgın için seni tebrik ederim umarım bizimde elimizden bir nebze birşey gelir, bende ewde ne var ne yok bakıyorum buldukça ekleyeceğim.

bende de kenarda duran bir vcd player var %100 çalışıyor öğrenci arkadaşlarımınızın en azından işini görecek cins ten ihtiyacı olan arkadaşımıza bende gönderebilirim..
    birtanade çalışır durumda hem şarjlı hem pilli kaset çalar +fm radyo vardır ihtiyaç sahipleri profilimden ulaşabilirler.

eklenmiştir.Teşekkürler

• Elimde fazladan bulunan kitaplarım:(foto)
     2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN..

Demirler Yayıncılık Türkçe Soru Bankası (%20 çözülmüş)
    Tarih Soru Bankası (3-5 test çözülmüş)

Kültür Yayınları Felsefe-Psikoloji Soru Bankası (%30 çözülmüş)

Gelişim Yayınları Soru Bankaları

Felsefe Grubu(tertemiz hiç çözülmemiş)
    Coğrafya(tertemiz hiç çözülmemiş)
    Türkçe(tertemiz hiç çözülmemiş)
    Geometri (3-5 test çözülmüş)

Güvender ÖSS Türkçe Soru Bankası (sıfır)

Eksen Yayınları Soru bankaları 11.sınıf(çağrı yazanlar)
    kimya (sıfır)
    biyoloji (sıfır)
    fizik (sıfır)
    10-15 kadar Eşit ağırlık dergisi(etkin dershaneleri)(durumları hakkında bilgim yok)

denizli çevresi yakın illere otogardan otobüse verebilirim. Gidip otogardan alabilirsiniz.
    Elimde boşboş duracağına ihtiyacı olan kullansın. Sayısal son sınıfım. O yüzden bazı kitaplar ihtiyaç fazlası. Kitaplarımın çoğu kuzenimden kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Ulaş aabii seni bu duyarlı davranışından ötürü tebrik ediyorum.. her konuda insanlara yardımcı olmayı seven ciddi derecede iyi bi insansın (= senden topu topu 20 liralık mal aldım bana onu kurdurmak için 20 liralık telefon parası ödemişsindir zaten tek amacı yardımcı olmak olan süper birisin (= bende öğrenciyim elimde vestel 17" crt monitör var onu ihtiyacı olan kişiye verebilirim.. durumum olsada daha fazla konuda yardımcı olabilsem ama artık elimden geldiğince bu ilanda burda durdukca yardımcı olmaya çalışıcam.. birde PM attım sana..

kardeşim güzel yorumların için teşekkür ederim.CRT monitoru ana mesaja ekledim.PMide cevaplandırdım.

• Bu konuyu göremedim.Görseydim yardımcı olurdum.Başka bir arkadaşla anlaştık.Aydın Üniversitesinden.İnşaallah birdahaki ürünleri buraya göndereceğim.
  • merhaba arkadaşlarbirçok yardımda bulunan arkadaşımızı görüyorum benide sevindirmekte bu gibi yardımlaşmalar öncelikle bir kardeşimize verilmek üzere komple bir bilgisayar arıyorum Ulaş kardeşimizinde haberi var bundan ben 100 tl ye kadar bir bütçem oldugundan (3 aşağı 5 yukarı oynayabilir) bilgisayarı eskiyen para etmiyor öyleyse dursun bir köşede diyen arkadaşlardan rica etmekteyim bu 100 tl ve üzeri olan parayı yardıma ihtiyacı olanlara verelim bende kardeşimize bilgisayarı hediye edeyim 2 çeşit sevap işlemiş oluruztabi daha devamı gelecektir yardımlarımızınumarım azda olsa bir katıkıda bulunabiliriz.
  • Kilerde bekleyen exper P3 var çalışır durumda ama yavaş cd sürücüsü yok Ulaş kardeş kargolarım.
    Not: Sürekli sayfayı takip edemeyebilirim ihtiyac sahibi çıktığı zaman pmden ulaşırsanız sevinirim.
  • Ulaş, bu müthiş yardımlaşma örneğinin öncüsü olduğun için tebrik ederim.
    Ulaş'tan aldığım 2x1gb RAM'leri takacağım dizüstü bilgisayarımdan çıkacak olan 2x256mb 533mhz'lik SODIMM RAM'leri vermek isterim ihtiyacı olan arkadaşa.
  • @ArmaganT
    @WoraZ
    duyarlılığınızdan dolayı kutluyorum arkadaşlar.Ana mesaja eklenmiştir.

• Merhabalar ; camide Kuran Kursu Eğitiminde kullanılmak üzere bir kampanya başlatmış bulunmaktayım. Eğitime Destek Ayrıntılı bilgiy buradan ulşamanız mümkün. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bekliyorum. Hepinize teşekkürler.
  • kayserıde koltuk masa sandalye yada ne bılım bı elektıklı sıtıcı falan bırseyı olan varmı?talıbandan kaçmıs burada unıversıte okuyan 2 afganlı kardes buldum.bende ogrencıyım yardımcı olabıldıgım kadar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkamilk

Merhabalar ; camide Kuran Kursu Eğitiminde kullanılmak üzere bir kampanya başlatmış bulunmaktayım. Eğitime Destek Ayrıntılı bilgiy buradan ulşamanız mümkün. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bekliyorum. Hepinize teşekkürler.

LG CD-Rom ve 1 adet Quake 250 W PSU.
    ürünler yanlarında kablolarıyla Kastamonuya gönderilmiştir.
    Umarım işinize yarar.
  • Çok teşekkür ederim ürünleri teslim aldım. anakartla işlemciyi bekliorum. katkıda bulanan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkamilk

Çok teşekkür ederim ürünleri teslim aldım. anakartla işlemciyi bekliorum. katkıda bulanan herkese teşekkürler

Ben de Kastamonu'dayım hocam. Eksik olan parçalarınız var mı?
  • sıfır mouse var optik.ihtiyacı olan varsa yazsın:)
  • Arçelik 2 adet speaker ve bir adet mikrofonlu kulaklıktan benden ulash arkadaşımız ulaşabilirmi bana acaba pmden , benden kadıköydeyim elden teslim edebilirim
  • takip etme acısından bende mesaj atim.
    bu konuda emeği gecen ve bu yardım kampanyasını gördükten sonra benimde plavda tuzum olsun diyen bütün kardeşlerime teşekkürediyorum hepinizden Allah razı olsun.
  • Güzel davranışın için tebrik ediyorum dostum,helal olsun.Elimde 2-3 tane kitap ve çalışır durumda olan VCD Player var.Kitaplar;

Dan Brown:İhanet Noktası
    Yılmaz Erdoğan:Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar
    Muzaffer Abayhan:Seçme Gülmece Öyküleri

VCD Player,kargo parası yüzünden astarı yüzünden pahalıya gelir.Bursa'da oturan ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarım varsa,elden teslim edebilirim.

Buarada kullanmadığım kıyafetler de var evde.Yardım kampanyasına bu tür şeyler de dahilse,aklında olsun dostum

Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.