Şimdi Ara

2.El FORUMDA YARDIM KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ.DUYARSIZ KALMAYIN.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
27.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki ürünleri ücretsiz olarak verebilirim, ihtiyacı olan arkadaşlarımız buraya yazsın ve özelden pm atsın lütfen. Ankara'dan elden teslim alabilirsiniz. Duyarlı yaklaşımı için Ulaş arkadaşımıza teşekkür ederim.

1. Nokia ACP-7E kalın uç şarj cihazı.
    2. Nokia BLC-2 pil (kullanılmamış). Yan sanayi pil.
    3. Nokia 3310 Cep Telefonu. Şarj ederken pili şişiriyor, küçük bir tamir görmesi gerek
    4. LG 52x cd-rw.
    5. Asus Usb Mir Rev 1.11
    6. Floppy Disk
    7. Fore Systems Fore RunnerLe 155 Mbps Ethernet Kartı
    8. Power Supply Kablo
    9. Binaura 3D ses kartı – ISA
    10. 56 K Fax-modem
    11. Power Supply – 2N 300P-P4
    12. Celeron 400 islemci
    13. Pga 370 Atc
    14. Kartuşları olmayan Lexmark hemen hemen hiç kullanılmamış printer
    15. Serial - Usb gibi çeşitli dönüştürücüler
  • arkadaşlarımızın kardeşlerimizin duyarlılığından dolayı herkesi teker teker tebrik ediyorum.Ana mesaja ürünler yazılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

Arçelik 2 adet speaker mevcut sapasağlam , ulash arkadaşımız ulaşabilirmi bana acaba pmden , benden kadıköydeyim elden teslim edebilirim
  • quote:

quote:

Arçelik 2 adet speaker mevcut sapasağlam , ulash arkadaşımız ulaşabilirmi bana acaba pmden , benden kadıköydeyim elden teslim edebilirim

pm atıldı

• bende bitane ttnetin verdiği modemler var mavi combomax.mı ne netten düşüyor sürekli ufak bi tamir ile sorunsuz hale gelebilir ama acil durumlarda işe yarıyor ara sıra netten düşüyor falan böyle bişey...

ihtiyacı olana sivasta verebilirim ;) belki bi ögrencinin işine yaarar

birde arkaşlar elimde bazı üniversite kitapları var şuan hangi var hatırlamıyorum ama fizik 1 kitabı kesin var fotokopi ama iş görüyor :) (cumhuriyette okuyan arkadasların işine yarar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 27 Ocak 2010; 14:34:56 >
  • Merhaba bende komşumuza bilgisayar topluyordum, sadece monitör kaldı ama ona da param yetmiyor artık..

Tüplü olur .

Yardımlarınızı bekliyorum..

19- 2 Adet Monitör ve p2 full kasa.Ürünü verecek olan arkadaş:komando57
    27-17"CRT Monitör.Ürünü verecek olan arkadaş:ubiquitous_arda
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy203

Merhaba bende komşumuza bilgisayar topluyordum, sadece monitör kaldı ama ona da param yetmiyor artık..

Tüplü olur .

Yardımlarınızı bekliyorum..

19- 2 Adet Monitör ve p2 full kasa.Ürünü verecek olan arkadaş:komando57
    27-17"CRT Monitör.Ürünü verecek olan arkadaş:ubiquitous_arda

arkadaşlara pm atınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkamilk

Merhabalar ; camide Kuran Kursu Eğitiminde kullanılmak üzere bir kampanya başlatmış bulunmaktayım. Eğitime Destek Ayrıntılı bilgiy buradan ulşamanız mümkün. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bekliyorum. Hepinize teşekkürler.

ekran kartı, kablosuz klavye + mouse ve combo sürücü'yü kargoladım
  • AfterEffects arkadaşıma yaptığım yardım kampnayasına yaptığı yardımdan ötürü teşekkür ederim.
  • Ulaş elimde celeron 1.7 işlemci ve anakart mevcut. En son kutuya kaldırdığımda çalısıyordu. Power ve ramlerde mevcut fakat ramler arızalı sanırım. Ayrıca bır de 37 ekran tv var. İşini gören olursa pm den ulasırsın. Tv yı istanbul içi Anadolu yakası adrese bırakabılırım gerekırse.
  • Vay be helal olsun
  • Ben Foruma Daha Yeni KAtıldım Forumda Gezerken Konunuzu Gördüm ve çok etkilendim şimdi işyerinde aramaları yapıcam ve akşam eve gittigimde eminimki bişeyler bulabilirim.. Sizede böyle bieşy başlattıgınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dis0wN

Ben Foruma Daha Yeni KAtıldım Forumda Gezerken Konunuzu Gördüm ve çok etkilendim şimdi işyerinde aramaları yapıcam ve akşam eve gittigimde eminimki bişeyler bulabilirim.. Sizede böyle bieşy başlattıgınız için teşekkür ederim...

teşekkürler.yardımlarınızı bekliyoruz...

• kampanyayı başlatan ve destegini esirgemen arkadaşları tebrik ediyorum
  • Arkadaşım Elimde Motorola V360 Model Cep Telefonu War Kulaklıgı Vs. Sadece Bi SOrunu war oda Şebekeyi buLmuyor onu aLan arkadaş Halledebilirse eger Ben VerebiLirim.. 2 sene önce aLmıştım.. Garantisi Bitti. Bide i arkadaş var oda 1gb DDR ram vericek DDR1.. Ulaşan Arkadaş Mesaj Yoluyla değilde E-Posta'dan uLaşırsa daha memnun oLurum(faruk_011@hotmail.com)
  • ARKADASLAR BEN TEKERLEKLI SANDALYEYI VERDIM BURAYADA YAZAYIM DEDIM YAKLASIK 2 YADA 3 AY ÖNCE FORUMDA ILANI OKUYAN BIRI ARADI ORDU MENSUBU IDI KENDISININ AKRABASI VARMIS 2 SIDE ENGELLIYDI BIRINE VERDIK GÖNUL ISTERDIKI IKI TANE OLSUN ELIMIZDE AMA BIR TANEYDI VE VERDIK ALLAH KABUL ETSIN HAYIRLISI ILE KULLANSINLAR SAYGILARIMLA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeo28

ARKADASLAR BEN TEKERLEKLI SANDALYEYI VERDIM BURAYADA YAZAYIM DEDIM YAKLASIK 2 YADA 3 AY ÖNCE FORUMDA ILANI OKUYAN BIRI ARADI ORDU MENSUBU IDI KENDISININ AKRABASI VARMIS 2 SIDE ENGELLIYDI BIRINE VERDIK GÖNUL ISTERDIKI IKI TANE OLSUN ELIMIZDE AMA BIR TANEYDI VE VERDIK ALLAH KABUL ETSIN HAYIRLISI ILE KULLANSINLAR SAYGILARIMLA...

kardeşim desteğin ve duyarlılığından ötürü seni kutluyorum.umarım diğer 2 engelliye de tekerlekli sandalye bulabiliriz.

• Diğer yardımsever arkadaşların ürünleri ana mesaja eklenmiştir.teşekkürler..

• benim verebilceklerim
    1-Casecom 400w psu (sıfır)
    2-Show marka VCD Player (kumandası kayıp)
    3-Simens telefon şarj aleti (orjinal)
    4-Samsung kalın uçlu telefon şarj aleti (orjinal)
    5-Nokia Cep telefonu kulaklığı (sıfır+orjinal)
    6-1+1 Bilgisayar Speakerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 15 Mart 2010; 17:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nferthon

benim verebilceklerim
    1-Casecom 400w psu (sıfır)
    2-Show marka VCD Player (kumandası kayıp)
    3-Simens telefon şarj aleti (orjinal)
    4-Samsung kalın uçlu telefon şarj aleti (orjinal)
    5-Nokia Cep telefonu kulaklığı (sıfır+orjinal)
    6-1+1 Bilgisayar Speakerı

duyarlılığınızdan ötürü teşekkürler.Anamesaja eklenmiştir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.