Şimdi Ara

2.el hyundai accent mi renault 19 mu iyidir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
42.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barisunye

arkadaslarhttp://www.araba.com/1188305.html bu arabayı alacak gıbıyım ınmıyor 11 den 11 verecem galiba...birde palio var 99 8500 e gonlum ona kaymazsa bu accentı alacam

Alıntıları Göster
    guncelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

19un modası geçti

piyasada yok bile artık doğru dürüst

accent düşün bencede

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

19un modası geçti

accent düşün bencede

Neden piyasada yok, eskiden alınan 19ları sahipleri garajdan çıkartmıyor mu, yoksa hepsi toplu olarak imha mı edildi? Yada hyundailer bölünerek çoğaldıkları için daha mı çoklar. Ne diyosun arkadaşım hayatımda daha saçma bir yorum duymamştım. Satıldığı dönemde Türkiyede en çok satan otomobil olan bir araca böyle mesnetsiz yakıştırmalar çok komik.....

• quote:

Orijinalden alıntı: koftemofte

quote:

19un modası geçti

accent düşün bencede

Neden piyasada yok, eskiden alınan 19ları sahipleri garajdan çıkartmıyor mu, yoksa hepsi toplu olarak imha mı edildi? Yada hyundailer bölünerek çoğaldıkları için daha mı çoklar. Ne diyosun arkadaşım hayatımda daha saçma bir yorum duymamştım. Satıldığı dönemde Türkiyede en çok satan otomobil olan bir araca böyle mesnetsiz yakıştırmalar çok komik.....

Alıntıları Göster
    Bazı yörelerde accent revaçta bazı yörelerde 19. Bizzat gözlemlediğim için diyorum. Ayrıca 19 sağlam bir araç bu nedenle büyük şehirlerden ziyade anadoluda hala yaygın kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koftemofte

quote:

19un modası geçti

accent düşün bencede

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: koftemofte

quote:

19un modası geçti

accent düşün bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Bazı yörelerde accent revaçta bazı yörelerde 19. Bizzat gözlemlediğim için diyorum. Ayrıca 19 sağlam bir araç bu nedenle büyük şehirlerden ziyade anadoluda hala yaygın kullanılıyor.

Alıntıları Göster
    bizim doguda r 19 nimet
    geçen yıl
    2001 r19 rte alize aracımı 16.700 ytl ye sattım
    çokta memnundum.
    quote:

Orjinalden alıntı: H-WALKER

• quote:

Orijinalden alıntı: triger

bizim doguda r 19 nimet
    geçen yıl
    2001 r19 rte alize aracımı 16.700 ytl ye sattım
    çokta memnundum.
    quote:

Orjinalden alıntı: H-WALKER

Alıntıları Göster
    Kıyas bile kabul etmem.
    Hakaret sayarım.
    hyundai nin eşdeğer sınıfındaki tüm arabaları. reno dan iyidir. Donanımlıdır. performanslıdır. daha yeni teknolojidir.

Hyundai konusunda bu imaj meselesinden dolayı yanlış değerlendiriyorsunuz. Hyundai , toyota ile ford ile kıyaslanmalı. Müşteriyi kandırma üzerine kurulu şirketlere hiç bakmamalı. örnek olarak 2004 clio lara devir sayacı konmaması , tutma kollarının çalınması, arka koltuklara başlık konmaması. Düşünün bunları bile kar görüp , Türk insanına fazla gören şirket , bizim görmediğimiz, bilmediğimiz daha neleri çalar.

Renonun yaptığını hyndai yapsa , yerden yere vururlardı. Reno yapıyor , bizimkiler reno olsun taştan olsun. dünya para veriyor.

Yaa arkadaş bu fransa avrupa birline bizi almamak için dünyanın dümenini döndürüyor. üstüne ermeni meselesini destekliyor. Terör örgütünün en büyük destekçisi bunlar , üstüne avrupada bayiler bile sokamayacağı arabaları getirip peynir ekmek gibi satıyor. Bizim kilerde alıyor. öte yandan da Kore Türklere vize uygulamayan birkaç ülkeden biri. Arabaları tam donanımlı ve uygun fiyata veriyor. Hala bizim renocular , bu araba alınmaz diyor.

İşte biz bu işlere televole milliyetçiliği diyoruz arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Kıyas bile kabul etmem.
    Hakaret sayarım.
    hyundai nin eşdeğer sınıfındaki tüm arabaları. reno dan iyidir. Donanımlıdır. performanslıdır. daha yeni teknolojidir.

Hyundai konusunda bu imaj meselesinden dolayı yanlış değerlendiriyorsunuz. Hyundai , toyota ile ford ile kıyaslanmalı. Müşteriyi kandırma üzerine kurulu şirketlere hiç bakmamalı. örnek olarak 2004 clio lara devir sayacı konmaması , tutma kollarının çalınması, arka koltuklara başlık konmaması. Düşünün bunları bile kar görüp , Türk insanına fazla gören şirket , bizim görmediğimiz, bilmediğimiz daha neleri çalar.

Renonun yaptığını hyndai yapsa , yerden yere vururlardı. Reno yapıyor , bizimkiler reno olsun taştan olsun. dünya para veriyor.

Yaa arkadaş bu fransa avrupa birline bizi almamak için dünyanın dümenini döndürüyor. üstüne ermeni meselesini destekliyor. Terör örgütünün en büyük destekçisi bunlar , üstüne avrupada bayiler bile sokamayacağı arabaları getirip peynir ekmek gibi satıyor. Bizim kilerde alıyor. öte yandan da Kore Türklere vize uygulamayan birkaç ülkeden biri. Arabaları tam donanımlı ve uygun fiyata veriyor. Hala bizim renocular , bu araba alınmaz diyor.

İşte biz bu işlere televole milliyetçiliği diyoruz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Hyundai gerçekten iyidir. Sorunsuz bir marka. Almak isteyenlere rahatlıkla almalarını tavsiye ederim. Sağlam değil teneke filan diyorlar. Allah korusun bir kazada hepsi aynı oluyor. Yani öyle söylenmdiği gibi çok fark yok teneke diye abartmaya da gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Hyundai gerçekten iyidir. Sorunsuz bir marka. Almak isteyenlere rahatlıkla almalarını tavsiye ederim. Sağlam değil teneke filan diyorlar. Allah korusun bir kazada hepsi aynı oluyor. Yani öyle söylenmdiği gibi çok fark yok teneke diye abartmaya da gerek yok.

Alıntıları Göster
    fransanın bu yaptıkları hiç dostane şeyler değil iken kalkıp fransız aracı almak kanıma dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

fransanın bu yaptıkları hiç dostane şeyler değil iken kalkıp fransız aracı almak kanıma dokunur.

Alıntıları Göster
    yahu kardesim bu konuyu hyundai forumuna acarsan accent derler tabi renault forumuna acsanda 19 diceklerdir..sen yanlıs yere acmıssın konuyu arac tercih-kıyaslama bölümüne açmalıydın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanideli

yahu kardesim bu konuyu hyundai forumuna acarsan accent derler tabi renault forumuna acsanda 19 diceklerdir..sen yanlıs yere acmıssın konuyu arac tercih-kıyaslama bölümüne açmalıydın..

Alıntıları Göster
    accent var accent var. 1.3 2000 öncesi accentler mi reno 19 mu dersen r-19.
    ama 2000 sonrasi accentl er için reno 19 dan iyidir . yeni kasa accenteler hem motor hem ekonomi hem performans açısından iyi diyebilrim. 2 arabadanda kullandım.
    ama aralarında çok abartılacak kadar farkta yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbolu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    reno 19 mu kaldı artık bea müzelik araba bu yaff tarihi eser.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir adet RNE 1.6 yeter
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Eralar Megane II'leri her halükarda geçer. Hem hafif hem de beygir gücü daha yüksek. Meganlar ise ağır ve motorları "genelde" daha zayıf.
    Bunu ilgili araçların teknik özelliklerine bakarak ta görebilirsiniz.
    1.6 benzinli Era'nın 0-100'ü 10.2 sn
    1.6 benzinli Megan'ın 11,1 sn

Ancak konfor kalite yol tutuş gibi yönlerden tabi ki megane daha üstündür. Çünkü arada sınıf farkı var. Megane ile hyundai'nin i30 veya Elantra'sını kıyaslamak doğru olur.

Bu arada konu saptı. :-) R19 kullanmadığım için asıl konu hakkında konuşmam doğru olmaz..

quote:

Orjinalden alıntı: özbolu

arkadaşım arabayı alıcak arkadaş accentten bahsediyor. Senin imzandaki araba ERA.. r-19 la tabi ki kıyaslıyamazsın..o zaman sende git megane 2 lerle kapışta görelim imzandaki arabanı.. O zaman başlarsın 19 kullanmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 11 Ağustos 2008; 19:39:59 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sorun da bu zaaten. benim arabam ''era'' ama aracın arkasında era felan yazmıyor. sadece ''ACCENT'' yazıyor.
  • quote:

sorun da bu zaaten. benim arabam ''era'' ama aracın arkasında era felan yazmıyor. sadece ''ACCENT'' yazıyor.

Alıntıları Göster
    hyundai mi tanıdığım bildiğim tofaş tan sonra en dandik araba r 19 hyundai accent i havada karada ezer geçer accent bi kere europa kadar oturaklı değil motor 1.3l isterse 32 valf olsun r19 kadar atak bi accent görmedim bizim r19 98 accentlere nal toplatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsalı521992

hyundai mi tanıdığım bildiğim tofaş tan sonra en dandik araba r 19 hyundai accent i havada karada ezer geçer accent bi kere europa kadar oturaklı değil motor 1.3l isterse 32 valf olsun r19 kadar atak bi accent görmedim bizim r19 98 accentlere nal toplatıyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatsalı521992

r19 kadar atak bi accent görmedim bizim r19 98 accentlere nal toplatıyo

arkadaşım ben daha önce reno 19 kullandım. aracın ne olduğunu da biliyorum. bu araçlar artık bitti. üretimi de yok. model de bitmiş. çok iyi bir araç olsaydılar halen üretimi devam ederdi. aslında bu konu da bitmiş kapatmak gerekir. geçen senenin konusuydu bu. bu konuyu açan arkadaş belkide gidip toyota almıştır kim bilir.

nal toplama işine gelince; yolda kimlerin nal toplayacağı hiç belli olmuyor. fazla iddialı olma bu konuda..

• kesinlikle accent karşılaştırılmaz
  • ben de ilk defa araba alacam 2001-2002-2003 accent lere bakıyom 1.3 le 1.5 arası gidip geliyorum. aslında 1. 3 ler kafama yatmıyo değil ama bazıları çok korkutuyo 1.3 ler yaramaz çekişi zayıf işte ne bileyim klima olduğu için motor çabuk mahvoluyo diye. bu konuda tecrubüle arkadaşların değerlendirmelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanvaran

ben de ilk defa araba alacam 2001-2002-2003 accent lere bakıyom 1.3 le 1.5 arası gidip geliyorum. aslında 1. 3 ler kafama yatmıyo değil ama bazıları çok korkutuyo 1.3 ler yaramaz çekişi zayıf işte ne bileyim klima olduğu için motor çabuk mahvoluyo diye. bu konuda tecrubüle arkadaşların değerlendirmelerini bekliyorum.
    1.5 motor daha iyi. perfonmansı 1.3 göre güzel.
  • quote:

1.5 motor daha iyi. perfonmansı 1.3 göre güzel.

Alıntıları Göster
    1.3 2000 üzeri accentler enjeksiyonlu olup 86 beygir gücünde.
    Motor olarak bakıldığında ve eski yumurta kasa 1.5 accentlerin 90 bg olduğu düşünüldüğünde bahsettiğiniz aracın motorunun çok ta zayıf olmadığı ortada. Klima motoru bozuyor demek ise ancak arabadan anlamayan birisinin yapacağı bir yorum.

Ancak tabiki 1.3'ün vergi avantajı olmadığı için 1.5 105 bg olanı tercih etmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.