Sorunu dün gece programcı arkadaşlara iletmiştim. Bugün çözülür sanırım. Geçici bir sorun gibi gözükmekte.
quote:Orijinalden alıntı: yetter baslıgı değiştir bence yonetıcı gel ıcerı kouscaz 2dk fılan dıye baslık acınca hepsı gelıyor. quote:Orijinalden alıntı:powerstorm Sorunu dün gece programcı arkadaşlara iletmiştim. Bugün çözülür sanırım. Geçici bir sorun gibi gözükmekte. quote:Orijinalden alıntı:MÜŞAVİR Bilgi almaya çalışıyorum, öğrenince yazacağım. Konuyu izliyorum. Teşekkürler. Varlığınızı hissettirin arkadaşlar, biz de ilgilendiğinizi bilelim boşuna negatif düşünmeyelim.
quote:Orijinalden alıntı: powerstorm Sorunu dün gece programcı arkadaşlara iletmiştim. Bugün çözülür sanırım. Geçici bir sorun gibi gözükmekte. allah razı olsun mudur... saol bılgılendırme ıcın.
Mevcut çalışmadan kaynaklıdır büyük ihtimalle.Kısa sürede eski haline döner.http://twitter.com/#!/blckhm/status/188198749133213697
Performans sorunlarıyla ilgili testlerimizden dolayı bilinçli olarak yaptığımız geçici bir durumdu. Düzelteli çok olmuş ama yazayım dedim.
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Performans sorunlarıyla ilgili testlerimizden dolayı bilinçli olarak yaptığımız geçici bir durumdu. Düzelteli çok olmuş ama yazayım dedim. olsun mudur sen yaz, bız takıpteyız. önemsedıgını gormek guzel..