Şimdi Ara

2.el ipad mini retina display yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin zamanda ipad mini retina almayi dusunuyorum 2. El hatta suan bir saticiyla konusuyorum ama nedense bazi seyler icime sinmiyor bazi sorularim var cevaplarsaniz sevinirim
    1- oncelikle alacagim ciha z 32 gb wifi ve 995 tl ucuz mu degil mi normal fiyat mi 2. El olarak?
    2- urunun cakma cikma ihtimaline karsi orjinal olup olmadigini nasil anlarim
    3- lydia dan aldigini soyledi hatta faturasinin fotografini atti bu faturanin bu cihaza ait oldugunu nasil anlarim
    4-icloud sifresi gibi bir sorun oluyormus 2. El iphonelerede ayni sorunu ipad yasatirmi veya sifirladigimda icloud sifresi istemeyeceginden emin olmam icin ne yapmaliyim
    5- ghosting ve sarilasma gibi problemin oldugunu fakat bu cihazin yeni uretim olmasindan dolayi boyle problemlerin olmadigini soyledi sizce guvenmeli miyim yada alirken nasil bakmaliyim buna
    Sorularimi cevaplarsani gercekten buyuk bir iyilik yapmis olursunuz simdidem tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2- urunun cakma cikma ihtimaline karsi orjinal olup olmadigini nasil anlarim

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    buraya gir cihazın seri numarasını yaz detayları karşına çıkar çıkmaz ise çakmadır

3- lydia dan aldigini soyledi hatta faturasinin fotografini atti bu faturanin bu cihaza ait oldugunu nasil anlarim

faturada cihazın seri nosu yazar onu karşılaştır

4-icloud sifresi gibi bir sorun oluyormus 2. El iphonelerede ayni sorunu ipad yasatirmi veya sifirladigimda icloud sifresi istemeyeceginden emin olmam icin ne yapmaliyim

cihazı restore etsin app store hesabını felan girmeden sana versin bir sorun çıkmaz
  • app store giriyorsa orjinaldir hocam resim atsın app storde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.