Şimdi Ara

Retroid pocket mini (3.7 inc) OLED android 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta 200 dolara aldim ,kücük ekran sevenler icin cok iyi, istesem 5.5 inclik olanda vardi ama o büyüktü cebe falan olmuyor bu her yere oluyor icine 5-10 oyun attim ,havada karada uzayda her yerde oynaniyor vede cok güclü , Türkiyeye kargo mevcut Retroid pocket mini (3.7 inc) OLED android 10

Detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 4 Ocak 2025; 13:1:8 >

• Hayırlı olsun, nereden aldınız ? Şarjı ne kadar süre gidiyor? Ram ve depolama nasıl ? Link var mi hocam?
    Ben bunun 5. Nesil olanını almayı düşünüyorum
  • cemre92 kullanıcısına yanıt
    Ram 6 gb,, 2 TB gb sdkart desteği var diye biliyorum içinde 120 gb dahili sdd ile geliyor sdd çok hızlı ,avrupada birisi satıyordu ondan aldım ,switch oyunları oynamak için almıştım mario ve indi 2D oyunlar güzel oluyor oynaması 4:3 ekranda ayrıca makinanın sesi mükemmel aynı zamanda müzik ve youtubedan filmlere haberlere bakıp dinliyorum yani tam bir mini atom bombası olmuş ,ayrıyeten, ebay dan amazondan ,ve tabiki çin den getirtmek mümkün bu modelin 5.5 inçlik (16:9)seriside var ama cebe sığmıyor, mini olanını pantalonun cebine,gömleğin cebine at götür,şarjı bana yeterli geliyor mario gibi 2d oyunlar saatlerce oynanır, snapdragon 865 ve adreno 650 güç veriyor makinaya Retroid pocket mini (3.7 inc) OLED android 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 4 Ocak 2025; 13:20:45 >

• güle güle kullanın malzeme kalitesi olarak muhtemelen seleflerinin en iyisi.

almaya çalışıyorum alamıyorum adrese gonderim yok diyor bana ne hikmetse.

vergi ne kadar ödediniz?

bir de bende daha eski bir sürümü var oyun yükleyemedim henüz retroarchin kurulmuş hali varsa upload etme şansınız var mı rica etsem. ben biraz uzağım bu konulara çözemedim henüz :)

• Sağolun,arkadaşlar ebay,aliexpert,alibaba vsvs gibi yerlerden makinayı temin etmek mümkün lakin 200 dolar +100 gümrük falan ekliyorlar işin tadı kaçıyor ama şahışlar satıyor 2.el yada açılmadık kutu şeklinde genelde çinden alıp getirenlerden denk getirip alırsanız gümrük vergilerinden kurtuluyorsunuz .....ben şahsen 2.el temiz aldım makina zaten eylül 2024 te çıktı,....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 5 Ocak 2025; 13:21:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.