Flexcil Not alma uygulamasi araniyor
Merhaba herkese,
Flexcil uygulamasinin full surumunu crackli/modlu ariyorum. Sitede daha once bulan veya paylasan olduysa yorum yapabilir mi acaba?
Saygilar
Iki kisilik (coop) oyun onerileri
Merhaba arkadaslar,
konuyu dogru yerde mi actim bilmiyorum ama bir konu hakkinda tavsiyelerinizi almak isterim :)
Bir oyun laptobum var ve 2 tane Xbox joystick aldim. Piyasadaki hemen hemen tum oyunlari calisiyor laptopta. Kiz arkadasimla oyun oynacagiz fakat benim bulabildigim oyunlar Trine, Mario switch oyunlari ve Cuphead. Bunlarin disinda sizin begendiginiz iki kisilik oyun tavsiyeniz var mi? Emulator araciligiyla sega, atari, PS, XBOX vs oyunlari da olur bir sekilde. Sadece Mario oyunlarina guzel alternatifler ariyorum :)
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim :)
Saygilar
Iki kisilik (coop) oyun onerileri
Merhaba arkadaslar,
konuyu dogru yerde mi actim bilmiyorum ama bir konu hakkinda tavsiyelerinizi almak isterim :)
Bir oyun laptobum var ve 2 tane Xbox joystick aldim. Piyasadaki hemen hemen tum oyunlari calisiyor laptopta. Kiz arkadasimla oyun oynacagiz fakat benim bulabildigim guzel oyunlar Trine, Mario switch oyunlari ve Cuphead. Bunlarin disinda sizin begendiginiz iki kisilik oyun tavsiyeniz var mi? Emulator araciligiyla sega, atari, PS, XBOX vs oyunlari da olur bir sekilde. Sadece Mario oyunlarina guzel alternatifler ariyorum :)
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim :)
Saygilar
Yazı uygulaması - paylaşım/yardım
|
|
maille bir den çok dosya göndermek
|
Ipad de tez yazmak-İPAD DE OFFİCE WORD deneyimi :)
|
bluetooh klavye kalan şarjı öğrenme?
|
bluetooh klavye kalan şarjı öğrenme?
|
|
Meslek: hukuk öğrencisi
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
*İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi *Öğrenci |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 643
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 8.634 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar