Şimdi Ara

İpad e alternatif Windows Tablet veya Ultrabook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İpad 4 kullanıyorum. 2 sene olacak neredeyse hala sürekli kullanımda 10 saatin altına düşmüyor :)
    Fakat yakında yükseklisans tezime başlayacağım ama bilgisayarım yok. Bilgisayara sadece OFİS programı için ihtiyaç duyacağım için İPAD in kendi ofis programları benim işimi görmüyor. Zira dipnot atıfları vs yapmam gerekecek.
    Bu nedenle bir aydır araştırıyorum. 700 tl nin altında windows tablet veya ultrabook arıyorum. Şarjı en az 8 10 saat sürekli kullanımda beni götürsün. "Kardeşim sadece ofis kullanacaksan al bir ikinci el 400 tl ye, yaz gitsin" dediğinizi duyar gibiyim ama pil ömrü benim için çok çok önemli.
    Bu nedenle asus tf100 vs reeder yahut diğer markaların bu işi görebilecek ürünlerine rastladım. Acaba hangisini tavsiye edersiniz? Notebook aramıyorum tekrardan belirteyim. Şarjı uzun gidecek hafif windows tablet veya bu fiyata bulabilir miyim bilmem bir ultrabook arıyorum.

Gönül isterdi ki bir macbook olsun, fakat öğrenci için çok uçuk fiyatlarda maalesef.

İlgili arkadaşlardan büyük bir istekle yorumlar bekliyorum :)

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 16 Aralık 2015; 15:35:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende böyle bir cihaz arıyorum ama bulamadım, o fiyatlara işene yaracak cihaz bulman zor, tablete klavye takılan cihazlar yerine 2in 1 cihazları öneririm, reeder,polypad, vs gibi markalardan uzak dur.
    900 lira civarı casper n310 var çaresiz kalırsan son ihtimal bunu al, yine 900 civarları hp stream 11 var, Asus tp200sa var 1000 tl civarı imkanın olursa 2gb ram ve 32 gb bana yeter dersen bu cihazı tavsiye ederim.
    1-2 ay geç al 100-200 daha ekle ama çin malı tabletlerden alma pişman olursun...

Bende 1200 liraya kadar bir cihaz arıyorum, pil süresi uzun ve taşınabilir hafif, ama kafama tam anlamıyla yatan bir cihaz bulamadım, paraya göre.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olasın hocam, teşekkür ederim :)

Hmm. Dediğin ürünleri bir arayayım. Sıcak fırsatlarda bir yorumda şöyle bir ürün gördüm. Belki işimize yarayabilir hocam.

http://www.amazon.com/Transformer-T100HA-C4-GR-10-1-inch-Touchscreen-Laptop/dp/B014854RGK

Aynen hafiflik ve pi süresi tek mesele

• Araştırdım hocam dediklerini. Asus güzel ama pil ömrü nasıl gider bilemedim.
    Bir de casperın 8000 mah pili var sanırım. Bir tanıtım videosunda 5- 6 saat gidiyor dediler.

İkinci el macbook tam bizim işimizi görecek şey aslında da, çok pahalı meret :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.