Şimdi Ara

Ipad de tez yazmak-İPAD DE OFFİCE WORD deneyimi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ipad 4 ios 7 kullanıyorum ve maalesef office i yükleyemedim tabletime, ücretli ve ios 8 istiyor
    master tezim için şarjı uzun giden bir bilgisayara ihtiyacım var zira tabletimden dip not atıfı yapabilecek bir office programına sahip değildim
    taa ki biraz önceye dek

benim işimi görür, belki sizin de aranızda böyle arayanlar olur diye yazmak istedim. Belki google dan bu tür bir şey aratıp ipadte tez yazmak başlığı altında bir gönderi görebilir diye yazıyorum. Zira google da ben de arattım ve bulamadım, can sıkıcıyıdı. Neyse biraz önce bulduğum programın adını ve işlevini anlatayım. İhtiyacı olanlar hemen yüklesin. BEDAVAdan :)

Şimdi şöyle hocam, app store dan "documents u" şeklinde aratıp free olanı yükleyin. Bunu biraz önce keşfettm. Bildiğiniz OFFİCE WORD. Ve bilgidiğiniz bilgisayarda olduğu gibi direkt atıf yapılabiliyor, nasıl mı?
    new doc ≥ text ≥ ok ≥ deyin açılan kısımdan insert i tıklayıp footnote deyin ve dipnotlu bir office programna sahip olun :))))

edit: SADECE İNTERNET AÇIKKEN ÇALIŞIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 18 Aralık 2015; 22:43:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.