Şimdi Ara

2. El iPhone Alacaklar Mutlaka Okuyun (Güncel 09.02.2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
14
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "7) Ekran değişmiş mi kontrol edin ( Değişen cihazlarda ön kamera lensi kayık olur tam ortada durmaz) "

Parantez içinde yazılmış olan açıklama yanlış. iPhone 6 & 6 Plus Space Gray rengine has problemdir (istisnalar olabilir diğer renklerde) şahsen kendim 0 aldığım eski iPhone 6'ımda yaşadım. Lensin kayık olması (yarım ay şeklinde) ekranın değişmiş olduğunu göstermez.
  • @1myst arkadaşın üstte bahsettiği gibi tam iPhone 5S alacağım zamanda Error 53 sorunu ortaya çıktı. JB yapabilmek için uygun sürümde bir cihaz arıyordum ancak şu an alacağım telefonun almadan önce mutlaka 9.2.1 ile restore edilmesini talep edeceğim ki ileride yan sanayi parça kullanımından dolayı cihaz kilitlenmesi ile karşılaşmayayım.
  • İyi hoş ama 7. Madde ye katılmıyorum, 0 aldığım ip6 da ön lens kayıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrudur arkadaslar, 7.mesaji sizlerin soyledikleri dogrultusunda duzeltip ios 9.1.2 sonrasi orjinal olmayan parca kaynakli sorunu da madde olarak ekliyorum hemen, tesekkur ederim

• Merhaba, soylediginizi ben de daha once bir telefoncu arkadastan duymustum ancak emin olamamistim, siz de soyleyince 24.madde olarak ekledim, yardiminiz icin tesekkur ederim

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam amacım sizin yanlışınızı ortaya koymak değil kesinlikle sadece doğru bilgilendirme. Ben teşekkür ederim ilginize
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    birisi yanıma bu maddelerle cihaz almaya gelse onu önce döverim sonrada cihazı satmadan gönderirim. adama derler o zaman gidip sıfır cihaz bakın. fatura sorarsın, icloud şifresini sorarsın, cihazı kozmetik olarak incelersin, garanti dışı kalmış olma ihtimalini araştırırsın eyvallah da şarj da ısınma sorunu ney la.
  • Aga bu kadar şeye bakmaya ihtimal yok. Telefon alacaksan tanıdığından alacaksın veya gidip paşa paşa sıfır alacaksın

• Yurt dışı elden 6s Plus alacağım sim kilitli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu kodlar ile karşılaştırmam yeterli olur mu

B - İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke)
    C - Kanada (Fido & Rogers: bloke)
    CZ - Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz)
    DN - Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke)
    EE - Estonya (EMT: bloke)
    E - Meksika (Telcel: bloke)
    FD - Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    GR - Yunanistan (Vodafone: kilitsiz)
    HN - Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke)
    J - Japonya (SoftBank: bloke)
    CN - Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke)
    KS - Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke)
    LA - Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LE - Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LL - ABD (AT & T: bloke)
    LZ - Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    MG - Macaristan (T-Mobile: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    NF - Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PL - Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PO - Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PP - Filipinler (Globe: bloke)
    RO - Romanya (Turuncu: bloke)
    RS - Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz)
    SL - Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke)
    T - İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz)
    TU - TÜRKİYE (kilitsiz)
    X - Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    X - Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz)
    Y - İspanya (Movistar: bloke)
    ZA - Singapur (SingTel: kilitsiz)
    ZP - Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)

• Öncelikle iyi forumlar ilk defa iphone alacağım ikinci el çalıntı çıkar vs tereddütlüyüm biz imeisine baksak dahi sonradan çalıntı ihbarı yapılırsa birde alacağım adam sayış sözleşmesi nedir bilmiyrm yapmam dedi biraz tedirgimim ne yapmam gerekir o kadar para verip çöp olmasını istemem

• Sarja takıp ısınıyo mu diye beklicez mi bir de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.